Ja kupilam materacyk gryka pianka kokos, są twarde dobre da kregoslupa malenstwa.Nie szukałam zadnych opini na necie tylko wsrod znajomych, wszyscy poprostu takie maja.Co do łóżeczka chcialam kupowac z KLUPŚa 140cm na 70cm ale dostaliśmy w spadku od znajomych łóżeczko standardowe.Jak widać mi bardzo duzo kosztów odeszło, i to jeszcze mamusia na wybrany wózek *** Laret TAKO z fotelikiem * NOWOŚĆ na rynku *** (1791947532) - Aukcje internetowe Allegro oraz na cała pościel pieniążki dała
Zakupiłam również termometr bezdotykowy Termometr Microlife NC100 Bezdotykowy NC 100 TANIO (1865966014) - Aukcje internetowe Allegro ,a dzisiaj lampe w ikea SKOJIG Lampa wisząca - niebieski - IKEA i moge powiedziec ze pokoik urządzony
Co do szuflady w łóżku przy małym dziecku zawsze się przyda,przynajmniej w moim dzieciecym pokoju(3m na 3m), np na ciuszki z ktorych mala wyrosnie albo na pampersy w zapasie
Zakupiłam również termometr bezdotykowy Termometr Microlife NC100 Bezdotykowy NC 100 TANIO (1865966014) - Aukcje internetowe Allegro ,a dzisiaj lampe w ikea SKOJIG Lampa wisząca - niebieski - IKEA i moge powiedziec ze pokoik urządzony
Co do szuflady w łóżku przy małym dziecku zawsze się przyda,przynajmniej w moim dzieciecym pokoju(3m na 3m), np na ciuszki z ktorych mala wyrosnie albo na pampersy w zapasie