reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
karola koniecznie pisz jak będziesz juz miała ten płaszczyk. Może też sie skuszę. Miałam jechac dzisiaj i patrzec sobie kurtałkę ale mężuś musiał do pracy jechac więc przekładamy na następny tydzień ewentualnie po pracy. No ale jak nic nie kupię to będę jednak musiała na aukcjach patrzec.
mama2006 myśle że już masz sporo tych ciuszków, że powinno wystarczyc. Ale rozumiem że jak coś w super okazji sie trafia to weź i nie kup.

Ja kopiuję swój post z zamkniętego bo mniej już tam piszecie.
betibeti prześliczny ten kąplet czapeczek. Ja tez muszę dokupic czapeczki ale takie cieplejsze na wyjścia, skarpetki z dwa pajacyki welurowe, rajstopki,jakieś dwa sweterki lub bluzy i to z ciuszków juz wszystko, teraz zostaną mi kosmetyki dla dzidzi, przygotowac torbę do szpitala (tzn. zakupic potrzebne przedmioty), i to wszystko :)
A dzisiaj zakupiliśmy wózek na allegro z aukcji zdecydowaliśmy sie na taki Nowy wózek + Fotelik 3w1 (1865278288) - Aukcje internetowe Allegro kolorek pierwszy.
No i takie ciuszki
-kombinezonik Helt ny vinteroverall för de allra minsta! på Tradera. Ytterkläder |
-bodziaczki stortklädpaket stl 50-56 på Tradera. Set & Klädpaket | Unisex < 50 |
- Jätte fin fleese overall storlek 62 på Tradera. Ytterkläder | Unisex
- Vit/beige varm sparkbyxa, strl 62 på Tradera. Bodies & Sparkdräkter |
- Vit/beige varm sparkbyxa, strl 62 på Tradera. Bodies & Sparkdräkter |

Edyta_ to jak przyjdzie ten płaszczyk to czekam na relacje i zdjęcia:) cena jest bardzo dobra i może też się skuszę:)
Mama2006 ale jesteś obkupiona, ja nie mam nawet połowy tego co Ty...po Twojej liście czuję się usprawiedliwiona do rozpoczęcia kolejnej tury zakupów:)

Mama2006, a ja sie zastanawiam czy tyle wszystkiego jest potrzebne? Czy dziecko zdazy kazda z tych rzeczy choc kilka razy ubrac zanim z nich wyrosnie?

Pytam, bo sama jeszcze nie zaczelam dzieciecych zakupow a przyznam szczerze, ze w glowie mialam mniejsze ilosci ciuszkow tego malutkiego rozmiaru.. bo dziecko przeciez szybko rosnie..

Milcia zdąży zdąży bo wystarczy policzyć ile razy sie maluszkowi uleje zasra ciuszka
lepeij mniec wiecej niz mniej :))
Bliznak o tak patrzysz na te małe cudo i jak tu nie kupić bardzo ładne zakupy

a ja mam dysonans, bo wygrałam wczoraj dwie aukcje i poszło 270 zł :baffled: w jednej pace jest kombinezonik polarkowy, i kurteczki na wiosnę, więc odpada mi i ten zakup. I to koniec zakupów ciuchowych na pół roku, następne na wiosnę. Chyba:dry:

bliznak - super wózek i zakupki ubraniowe ;)

trina
- pochwal się co kupiłaś ;)

Milcia - na spokojnie zdąży we wszystkim być, hehe. Co do ciuszków to ja kupiłam mało, a resztę dostałam od znajomej. Ale mimo, że mam ich sporo chętnie bym coś kupiła jeszcze ;) uwielbiam robić zakupy dla maleństwa :D

A tutaj macie fajny zestawy ciuszków:
http://moda.allegro.pl/paka-dla-chlopaka-gratis-dla-mamy-37-szt-od-1-zl-i1869827888.html
http://moda.allegro.pl/sliczne-i-wygodne-ubranka-dlachlopca-0-3-mc-46-szt-i1864046484.html
http://moda.allegro.pl/zestaw-44-sztuk-ciuszkow-next-st-bernard-disney-i1866749823.html

Przymierzałam właśnie zimowe kurtki i płaszcz. Więc płaszcz odpada - ledwo się zapinam teraz, a co będzie w grudniu. W jedną kurtkę już się nie zapinam i pozostała mi złota pikowana, gdzie mam jeszcze na szczęście sporo miejsca ;) Obym się tylko w nią zmieściła w grudniu :D
Mam o taką coś:
ROCCA WEAR ZŁOTA m L (1878570319) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tylko bez napisu ;)

Muszę sobie kupić jakąś czapkę lub sweterek z kapturem, strasznie mi głowa już marznie... a przez to uszy bolą i głowa.

Ostatnia edycja:
a ja się nie spodziewałam, ale mam kurtke sprzed diety, i wchodzę w nią, mój brzuch cały póki co, potem nie wejdzie, ale tak jak pisałam rozepnę od dołu suwak i jakoś dochodzimy do lutego :)

mama2006 bijesz na głowe tym komletem ciuszków kazda z nas, i dobrze, mniej prania :)

ja tam patrzęi na ubranko do chrztu, mimo e chcialabym chrzciny we wrzesniu. ale poki co chcę urodzić :) jednak ja kupię coś jasnego, ale nie garniturek, bo mi się to nie podoba

reklama
A ja swojego synka chciałam gdy miał 8 miesięcy. W piątek 22.06.2007 wzięliśmy ślub cywilny, a 24.06.2007 były jego chrzciny. Teraz by się przydało aby ochrzcić drugie i od razu ślub kościelny wziąźć :D tylko ciężko z kaską w dzisiejszych czasach...

Co do stroju to ja mam u mamy garniturek ale bialutki (mam zapomniała oddać) został dla drugiego bąbla i mam hehe jeszcze zaproszenia - zostały Nam z chrztu Kuby :D

krisowa
- a ja myślałam, że mam mało ciuszków :) przy Kubie miałam o wiele więcej :D no ale wtedy w połowie mi nie pochodził ;)

Do góry