kurcze ja kiedyś zamówiłam biustonosze hahahahaha. rozmiar był praktycznie podwójny. Jedną miseczkę było można na głowę sobie założyc. Ależ mój m się uśmiał ze mnie wtedy Ale to nie jest tak że nic nie pasowało co kupiłam. Tyle że kurtka np. przy koszcie 200-300zł troszkę strach bo co potem z nia zrobic. A nie każdy sprzedawca jest na tyle miły że wymieni towar.
reklama
krisowa
Fanka BB :)
ja mierzę siebie, wymiary kurtki są na aukcjach, gorzej z jakością i z grubością, ale sprzedawca oszukiwać nie moze
Edyta_
Zaangażowana w BB
Ja wczoraj kupiłam płaszczyk u sprzedawcy polecanego przez Suzi86, taki:
Zimowy, cieply płaszczyk na miśku r. XL (1875263169) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tylko rozmiar ciut większy, bo xl/xxl (wymiary podane na aukcji były tylko 2 cm większe od xl, więc powinnam się spokojnie do końca ciąży zmieścić). Zobaczymy czy będę zadowolona jak płaszcz do mnie dotrze, na razie jestem zadowolona z ceny
Zimowy, cieply płaszczyk na miśku r. XL (1875263169) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tylko rozmiar ciut większy, bo xl/xxl (wymiary podane na aukcji były tylko 2 cm większe od xl, więc powinnam się spokojnie do końca ciąży zmieścić). Zobaczymy czy będę zadowolona jak płaszcz do mnie dotrze, na razie jestem zadowolona z ceny
Edyta to pisz od razu jak dostaniesz bo ja właśnie się nad nim zastanawiam, tylko najpierw chce pojechać do jednego sklepu z odzieżą ciążową koło wileńskiego i tam zobaczyć ciekawa jestem jaka będzie ta Twoja kurteczka...
Ja byłam dziś w biedronce i kupiłam proszek lovela + płyn do płukania za 16 zł z groszami, 2 zestawy takie do białego i kolorowego
Ja byłam dziś w biedronce i kupiłam proszek lovela + płyn do płukania za 16 zł z groszami, 2 zestawy takie do białego i kolorowego
mama2006
Może któraś z Was szuka kombinezonu dla maluszka:
śliczny kombinezon + czapka gratis (1871750217) - Aukcje internetowe Allegro
Gdybym nie miała tego swojego kombinezonu to bym polowała na ten, super jest
Ja chyba kupię jeszcze jeden zestaw ciuszków, mam parę na oku więc może uda się coś fajnego dla synka kupić bodziaków mam bardzo dużo, czy to z dł. rękawem, czy z krótkim. Więc mam spokój, ale innych ciuszków mam mniej...
śliczny kombinezon + czapka gratis (1871750217) - Aukcje internetowe Allegro
Gdybym nie miała tego swojego kombinezonu to bym polowała na ten, super jest
Ja chyba kupię jeszcze jeden zestaw ciuszków, mam parę na oku więc może uda się coś fajnego dla synka kupić bodziaków mam bardzo dużo, czy to z dł. rękawem, czy z krótkim. Więc mam spokój, ale innych ciuszków mam mniej...
a ja Wam pozazdrosciłam tych złapanych okazji i zalicytowałam pakę a że mam wory ciuchów w piwnicy, na początek w większości zdecydowanej uniseks, wybrałam taki zestawik, gdzie jest tak różowo az mdło i dużo sukienuś i tuniczek;-)
mam nadzieję, że będę pamiętać, żeby jutro czatować pod koniec aukcji
mam nadzieję, że będę pamiętać, żeby jutro czatować pod koniec aukcji
mama2006
trina - trzymam kciuki aby się udało ja też poluję na zestaw ciuszków ale dla chłopczyka.
Mam dwie ładne bluzy welurowe, typowo dla dziewczynki i zastanawiam się czy zostawiać hehe czy sprzedawać jak będzie leżał w wózku i tak nie będzie widać a może któraś z Was była by zainteresowana? chodzi tylko o bluzy.
rozmiar 56/62
Mam dwie ładne bluzy welurowe, typowo dla dziewczynki i zastanawiam się czy zostawiać hehe czy sprzedawać jak będzie leżał w wózku i tak nie będzie widać a może któraś z Was była by zainteresowana? chodzi tylko o bluzy.
rozmiar 56/62
Załączniki
Ostatnia edycja:
tynka27
mama2006 fajne te bluzy tylko ja w Dublinie mieszkam więc i tak z tego nic nie bedzie... ja powoli do przodu z zakupami jeszcze daje sobie miesiac, może dwa i bez kilka malutki szczegółów bede mieć podstawowe przygotowanie na przyjście dzidzi ;-)
mama2006
Ja mam tyle ciuszków:
- Body na długi rękaw: 23 sztuki ( rozmiar 56-62)
- Body na krótki rękaw: 25 sztuk (rozmiar 56-62)
- pajacyków: 19 szt.
- śpiochów: 20 szt.
- kaftaników: 5 szt.
- koszulek: 7 szt.
- pół śpiochów: 5 sztuk
- spodenek: 10 sztuk
- bluz: 7 szt.
hehe i zastanawiam się czy kupować coś jeszcze jak myślicie? dodam, że mam jeszcze większe rozmiary - ale te są już w szafce naszykowane teraz je wyprać i wyprasować zostało (ale to w grudniu/styczniu)
- Body na długi rękaw: 23 sztuki ( rozmiar 56-62)
- Body na krótki rękaw: 25 sztuk (rozmiar 56-62)
- pajacyków: 19 szt.
- śpiochów: 20 szt.
- kaftaników: 5 szt.
- koszulek: 7 szt.
- pół śpiochów: 5 sztuk
- spodenek: 10 sztuk
- bluz: 7 szt.
hehe i zastanawiam się czy kupować coś jeszcze jak myślicie? dodam, że mam jeszcze większe rozmiary - ale te są już w szafce naszykowane teraz je wyprać i wyprasować zostało (ale to w grudniu/styczniu)
reklama
mama Niki
Ewelina
mama2006-kochana to tu obkupiona jesteś nieźleJa nawet nie wpadłam jeszcze nato ażeby policzyć ile wszystkiego mam,ale całą nowa komoda już prawie pełna no i nadal czekam na karton i 2reklamówki od znajomego z Niemiec,mam nadzieje że wszystko do nas dotrze bo paczke przekazał przez kogoś.Także nadal czekam albo za tydzień albo 2paczka powinna unas być.
Edyta -fajny ten płaszczyk nawet też byb była za kupnem takiego tylko niewiem czy się w piersiach dopne,bo mi chyba by się przydął2Xl a widze że teraz mają w aukcji tylko XL,ale mam tego sprzedawce w ulubionych bo chciałam u niego ponczo zakupić no i podoba mi się też ten fioletowy czy granatowy płaszczyk bardzo fajne ale musze się na spokojnie pomierzyć i zobaczyć .Coś napewno musze zakupić jakieś tuniki jeden cieplejszy sweterek.Daj koniecznie znać jak płaszcyk dojdzie czy faktycznie fajny,bo na fotce wygląda ładnie
Edyta -fajny ten płaszczyk nawet też byb była za kupnem takiego tylko niewiem czy się w piersiach dopne,bo mi chyba by się przydął2Xl a widze że teraz mają w aukcji tylko XL,ale mam tego sprzedawce w ulubionych bo chciałam u niego ponczo zakupić no i podoba mi się też ten fioletowy czy granatowy płaszczyk bardzo fajne ale musze się na spokojnie pomierzyć i zobaczyć .Coś napewno musze zakupić jakieś tuniki jeden cieplejszy sweterek.Daj koniecznie znać jak płaszcyk dojdzie czy faktycznie fajny,bo na fotce wygląda ładnie
Podziel się: