reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Ja na szczęście na razie nie mam problemów z kurtkami, mam płaszczyk (kurtkę) grzybek w który jeszcze się mieszczę oraz płaszcz pikowany długi, który kupiłam sobie jak byłam w ciąży jeszcze z Kubą. Na zimę mam płaszcz oraz złotą kurtkę. W płaszcz pewnie się nie zmieszczę, a w kurtkę może i się uda ;) Więc bym miała problem z głowy - czas pokaże :D

Jutro Wam pokaże co dzisiaj kupiłam, a kupiłam:
bluzę, 2 bluzki oraz zajebistą koszulę w paseczki dla Juniora ;)

reklama
geniusia w 4 ciucholandach byłam i nic :( słabe te ciucholandy w mojej części warszawy chyba. muszę gdzieś dalej się wybrać może :)
Dee a w którym h&m byłaś?
ja mam jutro usg o 18 koło arkadii więc po tym chyba wejdę na chwilkę do arkadii :p

Karola, zawsze chodzę do h&m w arkadii. Pracuję tu (w tym CH) więc mam zawsze blisko, szkoda, że nie mam kasy na każdą wyprzedaż malutkich rzeczy ... :-( znalazłabym jeszcze mnóstwo bodziaków, sukienek itp w granicach 10-30 zł ale niestety - fundusze mnie ograniczają.

A ja dzisiaj byłam w Arkadii i kupiłam sobie w Carrfur za 19,99 kozaczki jesienne :) w sam raz na chłodniejszą pogodę :D czasem można na coś fajnego trafić...

Do h&m nie zachodziłam... jak będzie więcej kaski to i tam ja zajrzę - muszę jaką czapkę dokupić maluszkowi - na allegro nic ciekawego nie ma.

Obiecane zdjęcia zakupków ;)
Ubranka oraz leżaczek-bujaczek firmy Deltim :)

Załączniki

• bluzka+koszula.JPG
    bluzka+koszula.JPG
    31,9 KB · Wyświetleń: 40
  • bluzeczka.JPG
    bluzeczka.JPG
    25,6 KB · Wyświetleń: 34
  • bluza.JPG
    bluza.JPG
    24,5 KB · Wyświetleń: 34
  • leżaczek-bujaczek.JPG
    leżaczek-bujaczek.JPG
    47,6 KB · Wyświetleń: 37
Kurcze co do kurtek na zimę te linki co dałyście strasznie mi się podobają, ale boję się jakoś na allegro nie można zmierzyc i dotknąc czy ciepła taka kurtałka.

Taki ciuszek ogólnie ciężko kupić przez internet. Ja kiedyś się nacięłam kupując sobie tuniki miały być roz. 42, a były 38. Oddałam więc mamie.
Więc tak samo może być z kurtką, na metce może pisać co innego, a w rzeczywistości być co innego... no i jeszcze nie wiadomo - jak jest ciepła.

reklama
ja też się boję kupować ciuchy na allegro. Raz kupiłam sukienkę:baffled: nigdy w niej nie wyszłam. Na zdjęciu była śliczna, na mnie już gorzej.

Przyszły wczoraj ciuszki dla dzidzi. Są przepiękne. Nie mają w ogóle śladów użytkowania. Allegrowicz w ramach gratisu przysłał jeszcze welurową czapeczkę dla noworodka. Jestem baaardzo zadowolona

Do góry