reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Karola uważam że ciuszki są urocze:-)
pluszacze śliczne zakupki zrobiliście. Jakie bodziaki fajne z uśmieszkiem

Ja na razie spokojnie dopnę się do kurtki. Mam cichą nadzieję że nie będę musiała kupować nowej. Szkoda mi trochę kasy na kurtkę w której pochodzę 2-3 miesiące. Jeszcze ten ostatni płaszczyk co wstawiła Karola dosyć fajny bo nie taki typowo ciążowy i jak brzucha już nie będzie to też będzie można nosić.

krisowa- no jakoś się mieści jeszcze :D Ja to w 9miesiącu nawet w moją polarową bluzę się dopinałam, nie miałam jakiegoś mega brzucha, Ci co nie wiedzieli to myśleli że jestem w 6-7 miesiącu. No ale w obcisły płaszczyk zimowy to jednak się chyba nie wbiję, trzeba coś będzie kupić. Ostatnia taka super kurtka z HM mi przeleciała na allegro, ale byłam wściekła.

ja to nosiłam obcisłe ciuchy przed ciążą, więc teraz się nie dopinam, w zimową wejdę teraz, ale jak brzuszek się powiększy to na bank się nie dopnę:/ dlatego ja muszę na zimę kupić:/

kurczę ja na razie polar i sweterek dłuższy zakładam liczę ze mój stary płaszczyk sie nada i zapnę ten brzuszek :p
Karola ale kurde ceny mega tych płaszczy
Suzi te ciut tansze
Pluszacze super zakupki ona zawsze sprawiaja mega radośc

ja sobie własnie ułozyłam to co ostatnio trafiłam i chyba wychodzi ze do szpitala mam już naszykowane ubranka na start
pajacyki 11 sztuk mam więcej ale tyle chyba starczy
kaftanki 8 sztuk - ||-
ciepłe welurowe pajace 3 sztuki
2 ciepłe pajace takie grube
body to mam multum

CIMG3388.jpg

Ostatnia edycja:
ja też chodziłam w opiętych spodniach, obcisłych bluzkach, ale lubię i tuniki wiec w te wejdę nawet w końcówce, już przebrałam te najszersze i rozciągliwe bawełniaki, ale kurtki ciasne mam bo przy ciele, nie mam mowy o sciskaniu brzusia :)

Suzi86 te też widziałam ale pierwszy bo dla mnie takie za zimne ja muszę puchowe coś mieć a ten środkowy wszystko ładnie pięknie tylko gdyby się tak nie świeciła jak.... :p a ten ostatnio to też wkleiłam go tylko czarny :)
a poza tym to z tego co widzę z tych Twoich linków to rozmiaru dla mnie i tak nie ma...
agatulka25 no właśnie mnie ta cena przeraża też!!!! :(

ja mam na chwilę obecną ostatni płaszcz jesienny (pożyczony wczoraj) który ledwo dopinam... więc lada chwila nie będę miała w czym wyjść z domu :(

Karola, przejzyj ciuchlandy, będzie taniej. Ja na jesień w swoją flauszową się mieszczę, jak zapinam guzik nad pępkiem, potem mama mi pożycza taką sportową, będzie na jesień ze swetrem grubym, a potem ma mi pozyczyć coś teściowa (tego się obawiam, bo gust ma kobita nie w moim stylu ;-))

reklama
A ja dziś byłam w h&m i znalazłam na wyprzedaży śliczne body zapinane z boku całe w kolorowe kokardki :-)
Cena z 24,90zł na 10zł :-)

Do góry