reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Witam mamusie ja tez mialam dzis bardzo udany dzien caly dzien spedzilismy z mezusiem na zakupkach i nic nie sprawilo mi tyle radosci jak kupno tych pieknych ubranek dla naszego synusiaaa
autbf8.jpg
,
2lmqc04.jpg
,
mhvlu1.jpg
,
nyi6w3.jpg
,
4fv050.jpg
,
30ubypy.jpg

reklama
Ja ostatnio też sobie szukałam kurtałki ale nie znalazłam nic co by miało regulację na brzuszku taka bym chciała najbardziej. Może w niedzielę z mężem wybierzemy się do miasta obok nas i tam kupie w H&M najprawdopodobniej albo Cubus ale będę chyba patrzec na ubrankach dla przyszłych mamek u nas kurtki i buty w sezonie nie kupię za mniej niż 1500 koron a to i tak najtańsze. Chyba nie będę miała wyboru. Potem najwyrzej będę próbowała sprzedac.

Właśnie ja też nie mam w czym chodzić.... Ubieram 2 swetry bo nie mam kurtki żadnej którą bym mogła zapiąć...
no dziewczyny ja przejrzałam teraz całe allegro i z tego co znalazłam to widzę tylko:
HIT* Modny płaszcz ciażowy na zimę czarny r.40/42 (1848672981) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BE! MAMA CIĄŻOWY Płaszcz HURRY BLACK ZIMA xL (1859441340) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
!NEW! MAMA LICIOUS ANOUKA PŁASZCZ CIĄŻOWY XL/42 (1850913360) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i jeszcze jakąś jedną ale gdzieś zapodziałam link
ale wcale tak bardzo one do mnie nie przemawiają i jeszcze za tą cenę...

ja na zimę zawsze miałam puchową długą kurtkę bo ja strasznie marznę i zawsze boję się że za zimno mi będzie jak kupuję nową kurtkę.. a te jakoś mi nie wyglądają na super ciepłe...
chyba też będę zmuszona iść do h&m, c&a lub coś takiego i znaleźć coś co na pewno będzie pasować i będzie ciepłe skoro mam już zapłacić tyle...
ehhh wolałabym te pieniądze wydać na coś dla maluszka...

vanila, ale cuda zakupiłaś, zresztą jak i karola, piekne ciuszki
mama2006, prawda ze pasy super??
pluszacze też poszalałaś :)
ja dopiero w listopadzie wznawiam zakupy, w tym miesiącu ocieplamy domek i dużo pieniążków potrzebujemy :)

ja też nie mam kurtki, w jesienne nie wchodzę brzuchem ale nie dopinam dołu, a zimowej jeszcze nie mierzyłam, jednak nic nie kupuję, moja zimówka rozsuwana jest od dołu, wiec brzuch bedzie w cieplym sweterku z rozpietą u dołu kurtką :)

betibeti dopiero zauważyłam, (po za tematrem) ze Twoje dzieci to rok po roczku prawie idealnie się urodziły, ale super :) chciałabym walnąc 2dzieci w 2 lata :) ale czy damy rade ??

reklama
a ja się jeszcze dopinam w normalne jesienne kurtki, jednak na zimę to już będę musiała coś kupić- poluję na allegro:)

Do góry