reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Vanillia, ale mi się podobają te ciuszki, zwłaszcza ta bluza, taką z kapturem też kupiłam mojej malutkiej córeczce, akurat przyda się na zimniejsze dni i pierwsze spacerki
mama2006
Fanka BB :)
bliznak - te wstążki są wszyte w szew pasa. Myślę, że dało by się rozpruć bez problemu. Tak się właśnie zastanawiam do czego będę je nosić
Vanilia - super ubranka
Vanilia - super ubranka
kitek81
wkleję tu to samo skopiowane co na zamkniętym, bo nie wszystkie dziewczyny tam wchodzą i czytają, a myśle, że może któraś się skusi :>
ja dziś kupiłam w biedronce proszek do prania Lovela do białego i koloru, są w promocyjnej cenie i w dodatku z płynami do prania
poprzednim razem też używałam tego proszku i byłam z niego bardzo zadowolona! tak więc i tym razem będę go kupować i używać, ciuszki były czyste, mięciutkie, pachnące no i proszek nie uczula, a to chyba najważniejsze
w dodatku są rajstopki dziecięce (8,99zł) i niemowlęce (7,99zł), więc też warto wziąć, ja brałam na razie tylko dla synka, bo drugiej płci jeszcze na 100% nie znam, a wiadomo takie rajstopki to albo są typowo dziewczęce albo chłopięce
a od 20.10 mają być fajne komplety czapka, szalik i rękawiczki z ulubionymi bohaterami z bajek, więc też warto a koszt tylko 22,99zł
ja dziś kupiłam w biedronce proszek do prania Lovela do białego i koloru, są w promocyjnej cenie i w dodatku z płynami do prania
w dodatku są rajstopki dziecięce (8,99zł) i niemowlęce (7,99zł), więc też warto wziąć, ja brałam na razie tylko dla synka, bo drugiej płci jeszcze na 100% nie znam, a wiadomo takie rajstopki to albo są typowo dziewczęce albo chłopięce
Dziewczyny jak Wam się podobają te ubranka:
Antek - pierwsze dni w domu (1855979328) - Aukcje internetowe Allegro
))))
Antek - pierwsze dni w domu (1855979328) - Aukcje internetowe Allegro
))))
Suzi86
zamówiłam sobie fajny sweterek:
UROCZE CIAZOWE SWETERKI KARDIGANY ŁATY NA REKAWIE (1853501535) - Aukcje internetowe Allegro
dziś dotarł i mogę ze spokojnym sercem polecić, jak za taką cenę, to bardzo fajny gatunek i ładnie wygląda
UROCZE CIAZOWE SWETERKI KARDIGANY ŁATY NA REKAWIE (1853501535) - Aukcje internetowe Allegro
dziś dotarł i mogę ze spokojnym sercem polecić, jak za taką cenę, to bardzo fajny gatunek i ładnie wygląda
reklama
geniusia to dobrze bo je wylicytowałam nie mogłam się powstrzymać niestety...
Mam za to problem ze znalezieniem kurtki na zimę dla siebie? czy któraś z Was ma jakąś albo będzie coś kupować? bo nie wiem jaką i gdzie... na allegro nie mogłam znaleźć a te w sklepach są strasznie drogie...
Mam za to problem ze znalezieniem kurtki na zimę dla siebie? czy któraś z Was ma jakąś albo będzie coś kupować? bo nie wiem jaką i gdzie... na allegro nie mogłam znaleźć a te w sklepach są strasznie drogie...
Podziel się: