reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

mama2006 ten pas bardzo fajny chyba też sobie kupię. A mozesz napisac czy tą wstążkę ewentualnie da się odpruc? Jak ona jest przyszyta do tego pasa?

reklama
Vanillia, ale mi się podobają te ciuszki, zwłaszcza ta bluza, taką z kapturem też kupiłam mojej malutkiej córeczce, akurat przyda się na zimniejsze dni i pierwsze spacerki :)

mama2006-fajne te pasy i jeden i drugi:tak:ten z kokardką najbardziej mi się podoba:-)

Vanila-ubranka ładne bardzo mi się podobają ,zakupy udane.

bliznak - te wstążki są wszyte w szew pasa. Myślę, że dało by się rozpruć bez problemu. Tak się właśnie zastanawiam do czego będę je nosić :p

Vanilia - super ubranka ;)

wkleję tu to samo skopiowane co na zamkniętym, bo nie wszystkie dziewczyny tam wchodzą i czytają, a myśle, że może któraś się skusi :>

ja dziś kupiłam w biedronce proszek do prania Lovela do białego i koloru, są w promocyjnej cenie i w dodatku z płynami do prania
biggrin.gif
poprzednim razem też używałam tego proszku i byłam z niego bardzo zadowolona! tak więc i tym razem będę go kupować i używać, ciuszki były czyste, mięciutkie, pachnące no i proszek nie uczula, a to chyba najważniejsze
yes2.gif

w dodatku są rajstopki dziecięce (8,99zł) i niemowlęce (7,99zł), więc też warto wziąć, ja brałam na razie tylko dla synka, bo drugiej płci jeszcze na 100% nie znam, a wiadomo takie rajstopki to albo są typowo dziewczęce albo chłopięce
wink2.gif
a od 20.10 mają być fajne komplety czapka, szalik i rękawiczki z ulubionymi bohaterami z bajek, więc też warto a koszt tylko 22,99zł

reklama
geniusia to dobrze bo je wylicytowałam :p nie mogłam się powstrzymać niestety... :D

Mam za to problem ze znalezieniem kurtki na zimę dla siebie? czy któraś z Was ma jakąś albo będzie coś kupować? bo nie wiem jaką i gdzie... na allegro nie mogłam znaleźć a te w sklepach są strasznie drogie...

Do góry