reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

dee 2 kombinezony wystarcza tak sądże sama kupilam 2...

słuuchajcie, pierwszy raz zdarzyło mi się, ze używane rzeczy przyszły niewyprane
sa ladne, jak nowe ale niestety nie czyste
nie chce ich odsylac bo je uprałam i są jak nowiitkie, ale w jaki sposob sprzedajacy powinien poniesć za to kare???

reklama
napisałam maila, jeśli sprzedający si,e nie ustosunkuje, bedzxie negatyw, ale ludzie reaguja negatywem na negatyw mimo ze ja pieniadze wysylam w ciagu godziny po zakonczeniu aukcji , niestety

Kriosowa - ja dałam ostatnio neutrala, kupując dziecku rajstopki. To małpa - dała mi negatywa, że problemy jej robię. Zakupiony towar mi przesłała ale rajstopki są z plamami i dziurami (gdzie w aukcji nic o tym nie było) ja bym dała pozytywa i miała już z głowy ;)

Idę i ja coś na allegro upolować :p

krisova-mi się wydaje że jesłi towar zgodny z opisem i dobry stan to niema co dawać negatywa,bo przecież uprać można samemu.Ja mam takie szczęście że zakupiłam małej ponczo z Next 15 września i nadal go niemam:(pisałam do babeczki 2razy.Odpisała mi że wysłała ale pomyliła mój adres i paczka wróciła do niej przez co musi ją wysłać drugi raz,nadal paczka nie dotarła i pisałam do niej ostanio i odpisała że wysłała ponownie jednak poczta widać musi mieć opóźńienia.Tak długo to trwa dostać przesyłki nadal nie dostałam a mimo to nie dałam negatywa,czekam do jutra jak nieprzyjdzie to wtedy zgłosze sprawe na allegro że sprzedawca mnie oszukał i wystawie dodatkowo negatywa

Jednak w Ikei nic mi się nie podobało i podjechałam do babeczki zobaczyć tą używaną komode i powiem Wam że tak mi się spodobała że ją kupiliśmy,kobitka chciała za nią600zł (koszt nowej to 1290)miała też do sprzedania łóżeczko z tej samej serii także też kupiliśmy:tak:za łóżeczko chciała 300zł (koszt nowego bez materaca to jakieś ponad 700zł)jestem bardzo zadowolona za 900zł kupiliśmy i łóżeczko z materacem i komode firmy gluck model oliwia,jestem bardzo zadowolona:tak:.Tak wiec zostaje nam jedynie zakup pampersów i części kosmetyków.Znajoma w Niemczech ma mi kupic pieluszki tetrowe,są oniebo lepsze od naszych polskich:tak:po wypraniu są miekkie i się nieszmacą:tak:A jak przyjdzie paczka z ubrankami od znajomych z niemiec to przejrze i wtedy będe wiedziec czego brakuje i co dokupić.

Wczoraj tak zaszalałam że wyprałam i poprasowałam już jeden cały duży(jak po telewizorze)karton ubranek takze jak m mi jutro skręci komode od maleństwa to powkładam już poprasowane ubranka:tak:

a tu wklejam link komody to możecie zerknąć na fotke jedynie nie mam fotki łóżeczka.
http://tablica.pl/oferta/komoda-gluck-IDj3Z7.html

Ostatnia edycja:
mamaNiki komoda rzeczywiście bardzo ładna:-) dobry interes zrobiliście. Ja się przymierzam do kupna łóżeczka gdzieś początkiem grudnia

Mama Niki - bardzo ładna na komoda ;) łóżeczko pewnie też jest śliczne :D

Jednak z różowymi ciuszkami nie będę się rozstawała :) bo domku brzdąc może nosić :D a i teraz moda, że faceci też w różu chodzą.

W końcu do mnie dotarł pas ciążowy http://allegro.pl/pentelka-pas-ciazowy-top-zima-rewelacja-i1826408502.html (kobitka zapomniała mi wysłać zaraz po wpłacie kaski) i wysłała do mnie w piątek. W GRATISIE dostałam drugi pas ciążowy - to się nazywa sprzedawca ;) O taki:
Pentelka PAS CIĄŻOWY, TOP z wstążką różne kolory ! (1852030353) - Aukcje internetowe Allegro kolor:bordo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ach dziewczyny zaszalałam.....ale nie mogłam się oprzeć tym pajacykom.....no i przy okazji szkoda było nie kupić od tego samego sprzedawcy bluzeczki i bodziaków ajajaj. Do przyszłej wypłaty już nic nie kupuję
p.gif

Ciepluteńka bluza dla malutkiej dziewczynki!!! (1863769220) - Aukcje internetowe Allegro

Dwa śliczne pajacyki dla dziewczynki!!! (1863769741) - Aukcje internetowe Allegro

Śliczny pajacyk Disney dla malutkiej niuni!!! (1863769939) - Aukcje internetowe Allegro

Body Hello Kitty dla księżniczki!!! (1864650108) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry