reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Dee pewnie dlatego ze błekitny to dla chłopca:-) bardzo fajny i zgrabny ale nie jestem przekonana do tych osobnych "bucików"?, "stópek"?- nie wiem jak to okreslic ale napewno wiesz o co mi chodzi:-) niewiem ale wydaje mi sie ze one beda wiecznie spadac dzidzi jak bedzie nózkami machac;-)

Szukam okazji jedynie. Mam na oku jeszcze jeden kombinezon, taki gdzie nóżki nie są wkładane osobno i ma dziurkę na pasy :-)
Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo kasy nie mam w tym miesiącu, a póki co cena jest niziutka więc może zaszaleje? :-D
Tylko czy trzy kombinezony będą mi potrzebne? haha :-D

Ale się wkurzyłam!! Czekałam aż mąż się obudzi, rozmawiałam przez telefon i zapomniałam o aukcji. A chciałam żeby mój małż się wypowiedział a propos tego kombinezonu.
Wrrrr wysłałam maila do sprzedającej. Może wystawi jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
Dee - za dużo kombinezonów nie kupuj... nie przydadzą się. Ja się zastanawiam czy mi się przyda jak termin będę mieć pod koniec lutego, nie marca :p Takie jest moje zdanie ;)

Ostatnia edycja:
mama2006 termin mialas na myslli pod koniec lutego?... ;-)
masz racje Flower tylko jakos u mnie tak wyszlo ze zaczelam zakupy od tych duzy rzeczy,teraz kupilam kosmetyki i wszystko do pielegnacji przy okazji bo maz byl w Polsce, kolejne bedzie łóżeczko bo tez z polski zamawiam... wiec same urbankowe zakupy zostana mi na koniec ;-) moze zalapie sie na poswiateczne wyprzedaze w koncu wszystko naraz to duzy wydatek ;-)

:-) SAM_1606.jpg

A to moje zakupki już dostałam i mam w domku. Śliczne są te kombinezonki, jeden polarkowy ,a drugi cieplejszy . Wózeczek już licytuję na Allegro. No a na jutro planuję wyskok do miasta na zakupki okazało sie że juz mojej kurteczki nie mogę dopiąc. Więc muszę sobie coś koniecznie zakupic

Załączniki

• SAM_1606.jpg
    SAM_1606.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
ja jednej kurteczki też już wcale nie dopinam, ale mam jeszcze płaszczyk zapinany na 3 guziki, dwa górne daję radę, dolny zostaje niezapięty, nie chcę niepotrzebnie kupować kurtki, więc chyba pożyczę na zimę kurtkę mojej mamy, albo jakiś płaszcz o dwa rozmiary większy:)

Do góry