reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Ostatnia edycja:
to ja polecę ten kombinezonik:

Kombinezon/Śpiworek Coccodrillo-jesień/zima roz.62 (1852461717) - Aukcje internetowe Allegro

ja akurat kupiłam taki nowy, ale jest ślicznie wykończony, ciepły, miękki i ma fajne funkcje:
- rękawiczki odpinane - bardzo łatwe do założenia
- odpinana kurteczka, na cieplejsze dni
- w ocieplaczu na nóżki jest miejsce do przeciągnięcia pasów w foteliku,
- myślę, że zaletą jest też kor unisex, w razie czego można wykorzystać przy kolejnym dziecku, jeżeli jest w planach :D

Munie - fajny ten kombinezon, a ja kupiłam taki:
COCCOBELLO zimowy kombinezon 62 (1743189850) - Aukcje internetowe Allegro
a że jest czerwono-srebny to tylko w takich kolorach komplecik czapeczki pasuje ;)

Ta osoba ma jeszcze do sprzedania taki kombinezonik
http://allegro.pl/antarctica-zimowy-kombinezon-56-i1851571930.html Więc może komuś się przyda ;)
U tej sprzedawczyni też polecam:
http://allegro.pl/zestaw-dla-coreczki-56-68-cm-0-3-6-ms-firmowe-i1845235182.html
http://allegro.pl/zestaw-dla-coreczki-56-62-68-cm-0-3-6-ms-firmowe-i1845235577.html

Ostatnia edycja:
ja tez na poczatku myslalam ze dla dziecka chce tylko nowe ubranka ale jak zobaczylam w lumpeksie rzeczy angielskie to szybko zmienilam zdanie. w pierwszej chwili jak weszlam i je zobaczylam to pomyslalam ze ciuchy sa nowe.wogle niezuzyte, wyprane i wyprasowane.bardziej mi sie podobaja niz te polskie nowe, ktore tez nakupowalam.a jakie radzicie kupowac kocyki?z czego powinny byc zrobione?

Byłam właśnie na zakupkach i obok mojego Carffura jest sklep SNC ;) Kupiłam tam pieluchy tetrowe 1,99 za szt. - wzięłam więc 10 szt. bo tanio.

Dee - wiesz gdzie jest ul. Karolkowa? tam jak coś jest ten sklep SNC (aktualnie mają promocję na te pieluszki, więc polecam).

Co do ciuszków, to mi nie przeszkadza, że są używane. Wiadomo, nie kupię nigdy używanych majtek, biustonoszy, skarpetek, kostiumów kąpielowych. Ale cała reszta mi nie przeszkadza. Ubranka jak wszystko inne się pierzę, a potem prasuje. Na takich rzeczach można wiele zaoszczędzić. Więc jak kupuję ;) No ale każdy ma inne sposoby zakupów i nie każemy kupować używanych ;)

kacha właśnie nie wiem jaki ten kocyk kupić. Mam już jeden polarkowy ale on jest cieniutki, i chciałabym taki grubszy do wózka. Nie wiem czy z mikrofibry (bo pełno ich na allegro, i są śliczne) czy akrylowe, też bardzo ładne....nie wiem które lepsze

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry