reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Dee- też mam taką koszulę do karmienia, babcia mi kupiła jak byłam w szpitalu. Trochę mnie wkurzało to zapinanie i odpinanie w nocy więc spałam z odpiętą :D
Munie- w hm rzeczywiście mają kosmiczne ceny na ciuszki dla maluszków, ale za to jakie śliczne niektóre.

A ja cały czas myślę nad wózkiem podwójnym... Wkleję na wątek wózkowy na co chyba(!) się zdecydowałam.

reklama
Dee-no zakupy widze udane:tak:buciki fajne!

munie-niestety w H&M mają niezłe ceny ale zato jakie fajne rzeczy,ja bardzo lubie ubranka z H&M,mojej Nicol często je kupywałam teraz kupuje sporadycznie bo tam gdzie jeżdze to niema zbytniego wyboru w rozmiarze 92 na dziale do 86 są fajne rzeczy jednak te większe to nic ciekawego .To itak cenowo fajnie ja potrafiłam jednorazowo zostawić i po 400zł .Fajnie jak mają promocje:tak:ale to trzeba na nie trafić.Ostatnio małą obkupiliśmy bo wyrosła z ubranek,takze na jakiś czas spokój.

Dee_ mam identyczną koszulę nocną jak Ty, nawet kolor wykończenia taki sam :-D

Podobają mi się te pasy, o których krisowa mówiła ale nie wiem czy są praktyczne. Bez spodni ciążowych to z tym pasem ani rusz no bo w zwykłe i tak się nie dopnę. Bardzo mi się jednak podobają więc chętnie posłucham opinii osób, które je używały.

Mnie wszyscy stopują z zakupami, a że to za wcześnie, że się nie kupuje itp. Póki co dostałam od kumpeli sporą reklamówkę z ciuchami, będzie cosik na początek. Chyba zdecyduję się też na ten 7-pak bodziaków.
Uwielbiam oglądać Wasze polowanka, dzięki temu namierzyłam już paru fajnych sprzedawców

a ja sweterek, który kupiłam w H&M ide oddać, jest taki śliczny, ale w necie zaczęłam czytać o ubieraniu niemowlaków i wyczytałam, aby nie kupować ubranek zapinanych na pleckach, a ten sweterek akurat ma dwa małe guziczki na karku... które sama ledwo odpinam, wymienię sweterek na bluzeczkę od dresika :)

a ja wczoraj w H&M kupilam fajne sztruksy o rozmiarze 68.w reserved tez byly fajne ciuszki dla maluszkow.kupilismy 1 t-shirt.dzisiaj spisywalam ciuszki, ktore kupilam ja i moja mama i doszlysmy do wniosku, ze tak poszalalysmy ze maly ma ciuchy juz na przynajmniej pol roku.najmniejsze ciuszki mamy w rozmiarze 62.licze ze maly bedzie dlugi bo my z m jestesmy wysocy, wiec balam sie kupowac mniejszych.teraz zaczne skupiac swoja uwage na rozkach, kocykach, reczniczkach,pieluszkach tetrowych i flanelowych.

ani mnie tez niektorzy stopuja, ze nie powinnam tak wczesnie kupowac ciuszkow.wkurza mnie ich gadanie.moja mama jak byla ze mna w ciazy to kupowala juz ciuszki na samym poczatku ciazy, bo nic nie bylo.i jakos urodzilam sie cala i zdrowa.ja wychodze z tego zalozenia ze mnie nie stac kupic wszystkiego naraz.a te ciuszki ktore kupilam to byly z wyprzedazy bo likwidowali sklep, w innym sklepie byla promocja 50% taniej, inne kupilam w fajnym lumpeksie.wiec dzieki temu kupe kasy zaoszczedzilam.dziecko szybko rosnie i nie ma co za duzo pieniedzy na ciuszki wydawac.poza tym mi te ogladanie i kupowanie taka frajde sprawia, ze potem caly dzien mam dobry humor a wtedy to tez dobrze wplywa na dzidzie.ostatnio jak ogladam ciuszki to maly zaczyna sie fajnie ruszac.

co do koszul do karmienia to 2 fajne kupilam w esotiqu, a spodnie i spodniczke z pasami ciazowymi kupilam w sklepie internetowym - pieknamama.pl

Dziewczyny ja też uwielbiam oglądać Wasze zdobycze zakupowe:-) ja teraz poluję na śpioszki i pajacyki welurowe używane, te nowe strasznie drogie!!
I jakiś kocyk taki cieplejszy, może akrylowy

Super te kombinezonki co pokazujecie, ja chyba kupię używany, bo dziecko pewnie tylko kilka razy w nim wyjdzie

reklama
Ja sporo rzeczy kupuje używanych na Allegro, poluję hehehh.
Nowe kupie do szpitala..bodziaki i czapeczki. Rożek, ręczniki kocyki, pościel itd.

Do góry