reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Trina -no porady Zawitkowskiego są fajne ,wogóle sympatyczny facet jakoś tak jak oglądałm programy z nim w tvn to fajnie się gościa słucha:tak:Pamiętam że nawet moja mama chciała ażeby jej włonczyć jakieś filmiki:-)Po tylu latach nienoszenia takiego brzdąca też sie bała jak tu złapac podnieśc itd.Stwierdziła że kiedyś się zupełnie obchodziło z bąblami choćby np.samo przewijanie -mamy podnośiły lekko za nóżki a my już ręka pod pupcie i dogóry a nie za nóżki.Teraz się sieciesze bo mam nadzieje że będzie z górki teraz ma się nabyte doświadczenie i praktyke po jednym dziecku,także całą pielęgnacja i opieka to niebędzie takie nowe,pamiętam jakie stresujące było pierwsze przewiajnie Nicol i ubieranie:tak:Kiedyś właśnie oglądałam ksiażki Zawitkowskiego pewnie warto by było sobie jakąś zakupić:tak:Dobrych porad nigdy nie zawiele.

reklama
hej dziewczyny
zaszalalam dzisiaj i kupilam recznik, dwa pajacyki (jeden na 56, a drugi na 62) i 5x body na 68 z krotkim rekawkiem ( bedda na pozniej).
teraz mam tylko nadzieje, ze lekarz sie nie pomylil i ze faktycznie rosnie nam mala Oliwka pod serduszkiem... bo ciezko znalezc cos unisex:/

Ostatnia edycja:
Wybrałam się z moją niezawodną koleżanką na Marywilską. OSZALAŁAM!! Tyle rzeczy ile można tam kupić dla dzieci - niezliczone.
Cenowo? Nieźle. Przykład?
Rożek taki:
ROŻEK wkł kokos 6 rodz poduszka TANIO (1835884642) - Aukcje internetowe Allegro
W każdym kolorze z tych i z takimi samymi haftami, 38zł !! Gdzie tu 57zł z przesyłką.
Śpiworek w tym rodzaju, nie cocco, jednak jakościowo rewelacyjny
KOMBINEZON ŚPIWOREK PATROL COCCOBELLO 68 74 Wys24h (1836207968) - Aukcje internetowe Allegro
Cena 50-70 zł.
Ubranka owszem, 12zł za śpiochy i w ogóle, komplet pościeli z baldachimem - dopasowany do tego rożka
3ele. Pościel z HAFTAMI 70x140 ****MILPOL**** (1833009770) - Aukcje internetowe Allegro
coś takiego z baldachimem i w ogóle 120zł gdzie wiadomo na allegro wszystko dodatkowo z przesyłką, a tam można sobie dotknąć, obejrzeć, pomarudzić.

Kupiłam sobie buty jesienno zimowe za 65 zł - podobają mi się teraz buty w rodzaju traperów na spilce, jednak na wiadomy stan szukałam takich bez szpilki, ale jednak zgrabnych (wstawię zdjęcie jak zgram na kompa fotki) gruba podeszwa, mięciutka "skórka" i caaaałe wypełnione misiem aż po czubki palców :-D

Do tego :cool2: dwa sweterki po 45 zł każdy (jedno to bardziej tunika, ale pieknie uwydatnia brzuszek) i najważniejsze - koszula do szpitala ze świetnymi sposobami na karmienie za 35zł! I to wcale nie na stoisku z odzieżą ciążową - zresztą nic nie kupowałam w ciążowych tylko u chinolków ze stadionu :-D

Zdjęcia:
Koszulka - zapięta/rozpięta
IMAG0233.jpgIMAG0232.jpg
Buty ;]
IMAG0221.jpgIMAG0222.jpg
Sweterek numero uno i due :D
IMAG0225.jpgIMAG0230.jpg

Przepraszam za *******nik (bałagan) w tle, ale wiadomo - wróciłam z zakupów :-D

Dee bardzo ładne zakupy :) mam koszulę z takimi samymi misiami, kupiłam na późniejsza ciążę. A do karmienia mam taką z motylkami, tak samo odpina się jak Twoja :) buty super :tak:

reklama
ja dzisiaj jak weszłam do h&m to nie mogłam się opanować i wpadłam w wir zakupowy, skarpetki, rajstopki, sukienka, bluzeczka, czpaeczka, a przy kasie prawie zawał dostałam, bo za kilka sztuk odzieży zaplaciłam ponad 200zł, postanowiłam ze to był pierwszy i ostatni raz... następnym razem robie zakupy w coccodrillo albo tesco, mi h&m zawsze kojarzył się z tanimi ciuchami ale na dziale dzieciecym to niezła marze wyrabiaja...

bylam tez w sklepie dzieciecym, ogladalam kolyski i byla tez taka jak kiedys paluszek wrzuciła, ale zdecydowalismy sie jednak na drewniana kolyske z fukcja lozeczka, jest prawie taka sama duza jak łóżeczko, wiec mysle ze przynajmniej do roku posłuży:) bardzo duzo wyprzedazy wozków teraz jest, jednak ten ktory nas interesuje stał nieprzeceniony :(

dee takie buty jak klupilas tez bym chciala, przydadza sie na zimowe spacery z wozeczkiem:)

Do góry