reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

ooo widzę ze niektóre z Was to już sporo rzeczy ma dla cdziecka, ja czekam na pierwszą paczkę dla syneczka, ale póki co nic więcej nie kupuję, dopiero po usg i echo serduszka

reklama
ja ogólnie nic nie wiem o dzieciach, dlatego o wszystko pytam mamę i właśnie ona mi mówiła, że dziecko powinno jak najwięcej leżeć na brzuszku, dlatego cały czas wstrzymuję się z kupowaniem kaftaników... chciałabym znaleźć takie które nie będą uwierać w brzuszek.

Munie ale nie kupuję sie i tych zapinanych z tyłu... bo dziecko nie lezy na brzuszku, jedynie tylko na chwilkę, dopiero potem sie o tym mysli jak samo sie przekreca :) (ja sobie wyszukuje takie kopertowe również, ale i zqapinane z przodu)

Ja nie mialam dla Małego ani jednego kaftanika, body były podstawą a jak chłodniej to na body zakładałam bluzeczkę. Tych kopertowych za bardzo nie lubiłam bo one najczęśniej strasznie duży dekolt mają- trzeba naprawdę trafić na dobre aby ładnie do szyjki przylegały.

hej kobitki
weszłam na allegro i pokupowałam trochę rzeczy dla malucha. Łatwiej zakupy rozłożyć. co miesiąc kilka sztuk niż potem na raz całą wyprawkę.
Wszystko kupiłam w rozmiarze 56 tak jak doradzałyście na te pierwsze tygodnie

3 sztuki tych kaftaniczków

2 łapki niedrapki

2 czapeczki

jeszcze 10 pieluszek tetrowych, 3 flanelowe, aspirator do noska.....a po 10 października wypłata to będą kolejne zakupy:-D

reklama
Do góry