reklama
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Ale śliczne, ostatnio oglądałam w Tesco takie śpioszki, cenowo wychodzą też ok 10-12zł za sztukę, czy takie kopertowe są dużo wygodniejsze od zapinanych tylko na dole?
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Ale śliczne, ostatnio oglądałam w Tesco takie śpioszki, cenowo wychodzą też ok 10-12zł za sztukę, czy takie kopertowe są dużo wygodniejsze od zapinanych tylko na dole?
100% wygodniejsze bo nie musisz ich przez głowe przekładać tylko nakładasz jak kaftanik ))))
mama 2 dzieci poleca bardzo ehehehhe
ja to dla naszych lutowych to chyba jak najwięcej pajacyków uzbieram bo wygodne i mało ubierania
mama2006
Fanka BB :)
U
Użytkownik Usunięty
Gość
Dziewczyny, ile sztuk śpioszków potrzeba na pierwsze miesiące życia?
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
cięzko powiedziec bo maluszek często siusia robi kupkę potrafi ubrudzić ubranka kupka lub tez maluchowi się ulewa po melczku więc przebieranie nieraz jest po 5 razy dziennie a nieraz starczy raz dziennie
ja zawsze mówię im więcej tym lepiej
ja zawsze mówię im więcej tym lepiej
tynka27
dziewczyny napiszcie co jak do tej pory kupiłyście bo mnie powoli ogarnia szał zakupów hihi jak się wszedzie takie śliczne rzeczy widzi... ja dostałam do tej pory bodyx3 od mamy 2czapeczki bawelniane kupilam no i wczoraj udało nam się kupić wózek w pełnym pakiecie do podróżowania tzn.3w1 plus pokrowce spiworki torby parosolka itd.. Mam nadzieje że nie przesadzam ale do października to chyba basta ;-)
reklama
tynka27
agatulka a Ty masz termin na luty czy styczeń bo tak patrze na Twój suwaczek jestes jak dobrze policzylam 10 dni przede mna a ja mam termin 8-9luty??
Podziel się: