reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

te lusterka to fajna sprawa... u nas Maks jeździł na przednim siedzeniu...opcja wyłączenia poduszki powietrznej się przydała...teraz mamy inne auto i fotelik będzie w tyle i niestety ja też :(
gorzej będzie jak ja będę prowadzić a mały w tyle...

reklama
Mi sie wydaje ze dziewczynom chodzilo o montowanie przodem na wozku, a nie w samochodzie.
Ja bede mogla jezdzic z mala z przodu bo nie mam poduszki pasazera.M nie ma opcji wyl. poduszki w swoim samochodzie,ale jego samochodem chyba i tak w dwojke zawsze bedziemy jechac, jak nie to lusterko bedzie super rzecza.
Dzisiaj zaliczylam Pepco, fajne promocje, kupilam spodnie welurowe dresowe na rozmiar 98, ale wychodza mniejsze gdzies maks.72 az za 9,99zl .Do tego polarowa bluze z zamkiem w serduszka, ale taka do polowy rozpinana rozm 68 -wychodzi na wieksza, az za 6,99zl :-D

Dzisiaj zaliczylam Pepco, fajne promocje, kupilam spodnie welurowe dresowe na rozmiar 98, ale wychodza mniejsze gdzies maks.72 az za 9,99zl .Do tego polarowa bluze z zamkiem w serduszka, ale taka do polowy rozpinana rozm 68 -wychodzi na wieksza, az za 6,99zl :-D

Słuchajcie, ja wiem że to głupie pytanie :zawstydzona/y: ale co sprzedają w PEPCO :zawstydzona/y: bo ja widziałam ten sklep, ale nigdy w nim nie byłam :p bo jakoś nigdy nie mam po drodze...

hehe no dobrze ,ze do pepco mam daleko bo juz wszystko mam dla malej a na pewno kase bym wydala;-)
Agatka pepco to taki sklep z tanimi ciuszkami dla doroslych i dzieci , artykulami gospodarstwa domowego i zabawkami.

ubranka, akcesoria dzieciece, ubrania damskie meskie, wyposazenie domu :-) ale ogolnie raczej nastawiaja sie na dziecko :-)

Wczoraj stwierdzilysmy z siostra,ze w pepco niektore ciuszki nie sa jakies super gatunkowe.Ale czasem i w reservedzie albo h&m maja badziew, a do tego ich ceny:szok: a tak kupi sie ciuszek ktory zostanie znoszony za rozsadna cene.Tym bardziej jak dziecko zaczyna raczkowac,chodzic albo uczy sie samo jesc:-) za taa cene czasem w lumpku sie nie kupi.

co do Pepco to ja jestem sceptycznie nastawiona, kilka razy już się nacięłam. Szczególnie nie polecam żadnych zabawek! My kupiliśmy tam traktor Małemu, ten rzucił go i zaraz odpadło kółko, poza tym jak się nim bawił to odłamał kawałek plastiku. Potem miał jeszcze taką piramidkę z plastikowych kółek to zaraz wszystkie naklejki poschodziły. Te zabawki żadnych atestów nie mają:/
Następnie kupiłam tam rajstopy które po kilka założeniach się przetarły:/
Jedyne z czego byłam zadowolona to ręcznik kąpielowy. Ciuszki też baaardzo średniawe, po praniu szmata się z nich robi. No ale jaka cena taka jakość;-)

Ja dopiero kupiłam ze 3 ubranka w Pepco, ale moja bratowa dużo ubranek np body tam kupowała i nigdy nie narzekała, że się mocno niszczą czy coś.

Dorwałam dziś super ciepłego welurowego pajaca przy okazji zakupu butelek. DSC01130.jpg

reklama
Do góry