reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Suzi ja nie mowie ,ze z fiszbinami sa zle bo sama tez tylko takie nosze i na dzien na pewno takie bede nosila , chodzi mi tylko o noc bo fiszbiny moga Cie gdzies ugniatac jak bedziesz spala na boku.

reklama
Tez jestem na etapie poszukiwania biustonoszy :-) dziewczyny kupujecie tak w ciemno na allegro, czy wczesniej przymierzalyscie?? Ja wiem, ze jeden chcialabym taki zwykly, tani, namiotowaty :-D a drugi lepszy, zeby pod ubraniem mojej cyce wygladaly jako tako :-) Boje sie tak w ciemno troche, bo zawsze biustonosze przymierzam przed zakupem

racja, ja jestem mózg, bo nie pomyślałam, że na noc też trzeba będzie zakładać:/

Maron ja na oko kupowałam na allegro oba cyckonosze do karmienia, po prostu się dobrze zmierzyłam według wskazówek sprzedawcy :)

U mnie powoli przychodzą paczki, które zamawiałam w okresie świątecznym.
Na razie przyszły prześcieradełka do łóżeczka i pokrowce na przewijaczek, trochę się wkurzyłam bo zamówiłam również 2 siatki do prania bielizny a przyszła tylko 1. Zaraz będę pisać do sprzedawcy bo i nie przysłał mi faktury o którą prosiłam
:wściekła/y:

hmmm to się muszę zastanowić :-) pójdę dziś do jakiegoś sklepu gdzie są staniory z fiszbinami i przymierzę. Przed kupnem tego czarnego nigdy nie nosiłam staników bez fiszbin. Jednak do tego bardzo się przyzwyczaiłam, jest bardzo wygodny. A szczerze mówiąc chodzi mi o niedrogi zakup.
Zatem przymierzę sobie fiszbiny i zdecyduję ;-) dzięki dziewuszki.

Ja wlasnie tez nie nosilam bez fiszbin, ale mysle, ze jeden taki teraz moze sie przydac :-)
dzieki za linki :-)

reklama
hej ja zamówie chyba te co Dee dała w linku.
Mam duże piersi co prawda ale przed ciążą też nie nosiłam staników z fiszbinami tylko sportowe bo tych fiszbin nie znoszę. U mnie położna też powiedziała że staniki do karmienia mają być bez fiszbin więc dla mnie akurat :)

Do góry