reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Ja mam laktator elektryczny z NUK i był ok! Mam nadzieję, że teraz też się sprawdzi!

A proszku do prania nie kupowałam specjalnego! Przy pierwszym dziecku na początku używałam żelu Persil sensitiv a później już normalnego persilu (ale też w żelu) i młodej nic nie było! Teraz też tak zrobię, a jak coś będzie nie tak to kupię coś specjalnego!

Blair super ta wanienka:)

blair -bardzo fajny zestawik, ja do zwyklej wanienki mam taki wklad Wkład do wanienki BEBE-JOU biały - NOWY delfinek (2031625046) - Aukcje internetowe Allegro, zobaczymy jak sie bedzie sprawdzal, stelaz tez mam i uwazam ze one sa swietne.Jak sie nie ma miejsca w lazience ani komody.To poprostu wygoda.A w twoim jeszcze suszarka!!
Kurcze ja przez Ciebie tez na allegro weszlam i szukam sama nie wiem czego :-D

miałam taki wklad przy Poli, zapłaciłam chyba 70 zl użyłam raz( zimno Poli było na tym) i wystawiłam na allegro - poszedł za 10 zeta, źle to wspominam ;)

mam pytanie kopiłyście juz foteliki samochodowe? Bo my właśnie planujemy kupic i jakos zdecydowac sie nie umiem.
Niby do wozka pasuje Maxi cosi ale jest tyle modeli, ze nie wiem co wybrac :zawstydzona/y:

Mitra- ja naszczescie nic na to nie wydalam, dostalam od znajomych.Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Ja fotelik mam narazie od siostry z kompletu z wozka.Jak mala bedzie miala ok.9 miesiecy to chcemy dopiero kupic taki lepszy z cybexa.
Blair a ty wkoncu na ktory wozek sie zdecydowalas, bo mi wylecialo z glowy.

My kupilismy BeSafe Izi Go :-) do x-landera :-) standardy te same co maxi cosi ale z wygladu bardziej sie nam podobal :-)
:)

reklama
Mitra- ja naszczescie nic na to nie wydalam, dostalam od znajomych.Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Ja fotelik mam narazie od siostry z kompletu z wozka.Jak mala bedzie miala ok.9 miesiecy to chcemy dopiero kupic taki lepszy z cybexa.
Blair a ty wkoncu na ktory wozek sie zdecydowalas, bo mi wylecialo z glowy.

Zdecydowaliśmy sie na Mutsy Transporter :) Stoi już u nas w domu i cały czas nie mogę się na niego napatrzeć:-D

Do góry