reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Ewelinka, no jak widzisz jakas promocje to warto kupic :-)
Ja na razie mam Dzidziusia i Lovele, ale nie wiem czy bede kupowac non stop te proszki czy tylko na samym poczatku. w sumie mam w pralce funkcje Baby Care, ktora posiada jakies dodatkowe plukania, wiec moze i nie opyla sie kupowac specjalnych proszkow. sama nie wiem

reklama
Ewelinka, no jak widzisz jakas promocje to warto kupic :-)
Ja na razie mam Dzidziusia i Lovele, ale nie wiem czy bede kupowac non stop te proszki czy tylko na samym poczatku. w sumie mam w pralce funkcje Baby Care, ktora posiada jakies dodatkowe plukania, wiec moze i nie opyla sie kupowac specjalnych proszkow. sama nie wiem
Wiesz funkcja funkcja , ale na poczatku skora jest bardzo delikatna. Ja bym nie lała ostrej chemii nawet przy potrójnym baby care bo to tylko dodatkowe płukanie. Nie masz gwarancji ze wypłucze ci wszytko.

Ja jakoś nie jestem przekonana do hagisów... mały miał straszne uczulenie od nich, używaliśmy i używamy nadal (do spania) pampersy... starszy natomiast na pampersy był uczulony i wtedy sprawdziły się tylko biedronkowskie dada... pupa pupie nie równa więc na początek trzeba przetestować wszystko, ja tym razem zaczynam od pampersów, kupiłam małą paczkę ale dzisiaj mam zamiar dokupić jakieś inne na początek.. i tak w każdej kupa będzie i co godzinę zmiana to można kupić jakieś tańsze. Podobno z lidla są fajne.

Ja pieluchy chyba kupie jedna mala paczke pampersow a potem mam nadzieje ,ze dada nie bedzie uczulac bo moim zdaniem sa kapitalne a duuza paczka kosztuje 28zl. Kiedys byly sredniej jakosci ale teraz ja je stawiam na rowni z pampersami.
A tak mi sie przypomnialo: polecam krem p/odparzeniom nivea.To taki raczej do zadan specjalnych , jest gesty jak sudocrem a tanszy. Na codzien bede miala masc posladkowa ze szpitala (daja jedno opakowanie na wyjsciu a potem tesciowa przyniesie mi z pracy bo na dermatologii pracuje)

DLA ZAINTERESOWANYCH Z WARSZAWY I OKOLIC

Wczoraj dostałam cynk od znajomej, że w FACTORY w Ursusie są kurtki dziecięce Reserved po 25-40 zł. Pojechałam tam dziś i faktycznie niesamowite przeceny! Kupiliśmy małej kurtkę fioletowo czarną rozmiar na rok (na tą zimę już nie potrzebujemy więc zrobiliśmy sobie zapas:p) przecena ze 189.90 na 24.90.

To samo tyczy się COCODRILLO :-) kurtki od 39 zł, kombinezony i piękne ubrania - niestety nie obkupiłam się, bo funduszy zabrakło i nie chcemy też kupować rzeczy na teraz.
POLECAM :-D

wrzucę fotkę kurtki ;-)

IMAG0377.jpgIMAG0376.jpg
oczywiście na jednym widać mojego brzucha hahaha :D

o zesz jaka promocja!!!! :-):-):-):-) szkoda, ze nie mieszkam w poblizu :-p
My tez mamy juz kurteczke na przyszla zime :-D przed swietami tatus robil zakupy w H&M i wyczail kurteczke za 39,99 zl, ktora bardzo mi sie podobala i kupil :-D
24q1k52.jpg

Fajne udało Wam się zakupki zrobić ;) Na przyszłą zimę też mam już kurtkę :) zimową dla smyka - od koleżanki przed świętami zestaw dostałam. Jeszcze mam po Kubie jedną hehe więc nie będę musiała kupować (jedynie spodenki zimowe dokupię).

Zastanawiam się nad przybornikiem i baldachimem, no i już kupiłam ;) http://allegro.pl/piekny-morelowy-baldachim-i-przybornik-dla-bobasa-i2026381022.html jak zwykle okazja była :p

Kupię tylko stelaż do tego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
ech mama- Ciebie to zostawic na chwile na allegro :-p no ale fakt okazja byla, ja baldachimu nie chcialam, ale taki przybornik by sie przydal, moze tez sobie takiej okazji poszukam :-)

Do góry