reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

a ja dzis kupilam w koncu posciel do lozeczka :-)
x6kiz8.jpg
rm451e.jpg

No i zabralam sie za pranie ciuszkow ;-) pierwsza tura sie juz pierze :-) strasznie duzo tego wszystkiego

reklama
pamiętajcie wszelkie paski..jaskrawe kolory są niewskazane dla noworodka..można dosłownie przestymulować dziecko bodźcami...im kolor pościeli delikatniejszy tym lepiej.. kolory odpowiednie to do 3-4 miesiąca biało czarne..potem czerwony...:-)

wlasnie dlatego chcialam cos w stonowanych kolorach :-) w koncu to do spania a nie pobudzania :-)

mama bo ja wlasnie mam bzika na punkcie prostoty :-D

a ja znów mam dylemat z kolorami. Nie chcę aby synek miał jakieś urazy do końca życia ;-);-) ale mój m wymyślił sobie pościel do łóżeczka w odcieniu jasnego fioletu. Bardzo mi się podoba ale nie wiem czy dla chłopca będzie odpowiedni. A kolor wózka podoba mu się taki jak mi czyli fushia czyli amarantowy czyli taki dziki róż :-D:-D. Bardziej to chyba kolory dla dziewczynki ale wolę jednak, żeby był chłopiec bo m mnie oświecił, że jak się nie uda to będziemy próbować raz jeszcze żeby nazwisko zostało utrzymane :szok: :-D

reklama
Mitra , Maron bardzo ladne i gustowne te posciele :tak: Ja tez mialam dla chlopcow takie stonowane w bezach i brazach. Teraz kupilam biala do kolyski i jeszcze popatrze w sklepie jak bede , jakis drugi komplecik. Generalnie jednak mala bedzie spala bez podusi i w spiworku pewnie , wiec to tylko dla picu;-)
Wybralam ta z wrozka , tylko kolor bialy. Wrozka na niej jest jasno-filetowa i te kwatki tez fioletowe.
AMY for! komplet pościel do wózka i kołyski 2 cz (1975596356) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry