reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

widze że zakupu ostrą parą idą hihi... ja tak jak Galwaygirl wskoczyłam do NEXT ostatnio bo wlasnie wyprzedaże mają (zresztą nie tylko oni),a od wczoraj zaczęłam segregację ciuszków i ich pranie;-) myślałam że nic nie mam a tu się okazuje że mnóstwo rzeczy... właściwie nie wiem ile mi czego jest potrzebne???

reklama
blair- kolor sliczny(ja mam fiolet+czarna gondola);-) wozek tez sie ladnie prezentuje, no i jednak jeden z pierwszych nad ktorymi sie zastanawialas.
Ja wlasnie skonczylam razem z m lozeczko skrecac, materacyk wlozony razem z ochraniaczem, no i korcilo mnie troszke wiec karuzelka tez zamontowana:-) hehehe.Naraie stoi u Tyny w pokoju(m stwierdzil ze jak przyjdzie pora to sie przeniesie do sypialni, a lozeczko jest jej wiec narazie niech "przeszkadza" u niej w pokoju)

Blair to super wiadomość, no i jak ładnie wygląda na Twoim suwaczku zakończone 36tc, ja też już bym chciała wstąpić w ten bezpieczny okres a tu jeszcze 4 tygodnie:baffled: Macie już wózeczek w domu? U nas stoi złożony, pierwszy wieczór to Mąż nim jeździł po salonie na wszystkie sposoby :)
Dagrab to super, że łóżeczko już stoi, teraz poprosimy o sesję z łóżeczkiem i Mamusią ;)

wozek juz jest w domu ale w kartonach jeszcze, bo nie mamy az tyle miejsca. Najpierw musimy pozbyc sie choinki i wtedy zlozymy wozek :)

Ale ten czas leci juz 36 tygodni za tydzien mam odstawic fenoterol i zobaczymy czy Mala nadall sie spieszyc bedzie. :)

Jesli chodzi o zakupy to w mothercare sa super przeceny i sa tam ubrania ciazowe i kupilam sobie bluzke przeceniona ze 100zl na 15zl wiec mega okazja. Akurat na jutro bedzie:D

Ostatnia edycja:
blair - super wózeczek, a jego kolor jeszcze ładniejszy. Fajnie, że już najważniejszy zakup macie za sobą :D No to jak u Ciebie już 36 tydz. to prawie ciąża do noszona ;) ale Ci fajnie, teraz tylko czekać aż córcia będzie chciała być na świecie z rodzicami :D

reklama
Do góry