reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
ja sie zastanawialam sama na 4 runnerem w watku wozkowym troszke jest o nim.Ja go w sklepie ogladalam razem z siostra, ktora miala tysiac pytan do sprzedawcy( moja siostra to typ trudnego klienta), moj wybor padl na tako laret tyko z dwoch wzgledow(korekta) mozliwosc kupna bezposrednio u producenta oraz to ze po zdjeciu gondoli w 4 runerze gondola nie lezy na plasko na ziemi, tylko po srodku ma takie wystajace mocowanie do stelaza(jak powiekszysz zdjecie to je widac) wiec jest pochylona,mi by to przeszkadzalo.Ale za to samo montowanie w nim gondoli to bajka tak samo jak skladanie stelaza.

Ostatnia edycja:
nam mowila polozna na szkole rodzenia zeby kupic podklady poporodowe bella na poczatku 2 paczki a potem sie doniesie, majtki jednorazowe pare sztuk.o podkladach na lozko nic nie mowila.u nas w szpitalu kobieta musi miec wszystko dla siebie, nawet papier toaletowy a dla dziecka wszystko daja-kosmetyki i ciuszki, oprocz chusteczek do pupy i pieluch jednorazowych.ja juz mam prawie torbe spakowana i przeraza mnie widok tej duzej torby na pare dni.

Ja to mojemu m już odrazu przygotuje w domu co ma mi przywieść dla małego na wyjście.Włożę w torbę wszystko żeby szukać nie musiał i już:-D
A radze kazać chłopu torbę samemu spakować ( tylko rzeczy przygotować , ale niech wkłada i układa sam) bo to on bedzie je podawał po porodzie i lepiej zeby nie szukał. Ja mojego chłopa myślałam ze zabije jak mala tuz po urodzeniu poubierał w ciuszki ,ktore miałam zostawić w szpitalu takie znoszone i brzydkie i Pola rozpoczęła zycie wyglądając jak 18 dziecko stróża. Do tej pory nie potrafię mu tego wybaczyć..;) I w ten sposób moje pierwsze slowa na widok własnego dziecka były " zabiję"

reklama
Mitra- moje pewnie tez tak bedzie wygladac w ciuszkach szpitalnych.
Kacha- teraz cie przeraza wielkosc torby na kilka dni?? zobaczysz jak bedzemy gdziesz z dzidziami jechac :tak:

Do góry