reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

My wozek po nowym roku, tez juz wypatrzony jest!

No a po za tym to jeszcze posciel, kocyki, reczniki, kosmetyki, podklady i juz nie wiem co jeszcze mi zostalo do kupienia!!! wiec sporo!

reklama
Vanilia jak jedziesz do silesii to wstap sobie tam do smyka- OGROMNY, moze bedzie na cos promocja, w tesco napewno kupisz wanienke tak jak daissy pisze.

cysia bardzo ładna pościel, też ją brałam pod uwagę jak wybierałam swoje tzn tą w różowe śpiące misie, ale w końcu wydało mi się wszystko za mocno różowe i zdecydowałam się na paseczki no i więcej elementów chciałam.

Od dziś zaczynam wieeelkie pranie i pomału zaczynam pakować torbę do szpitala. Może i wcześnie, ale wolę być przygotowana, oby do nowego roku to później już będę spokojniejsza :) Muszę też zagonić małża do złożenia łóżeczka.

Mi m wlasnie dzwonil, w selgrosie kupil chusteczki z pampersa pomaranczowe czteropak, za 17 zł :-D wiec kolejna rzecz do odchaczenia z mega listy.
Dzsiaj moze kolega lozeczko podrzuci na pilke, to moze m skreci w piatek bo chyba wolne bedzie mial.Ja juz tak czekam na nie i czekam.Bo chce udowdnic mojemu ze tam gdzie on chce postawic łozeczko bedzie niewydonie(narazie bedzie stalo w naszej sypialni).

Mi m wlasnie dzwonil, w selgrosie kupil chusteczki z pampersa pomaranczowe czteropak, za 17 zł :-D wiec kolejna rzecz do odchaczenia z mega listy.
Dzsiaj moze kolega lozeczko podrzuci na pilke, to moze m skreci w piatek bo chyba wolne bedzie mial.Ja juz tak czekam na nie i czekam.Bo chce udowdnic mojemu ze tam gdzie on chce postawic łozeczko bedzie niewydonie(narazie bedzie stalo w naszej sypialni).

uwielbiam pomarańczowe chusteczki z pampersa, używam ich dla Danielka i zawsze kupuję jak jest jakaś promocja :D

ja ostatnio kupilam 4-pak zielonego pampersa z w carrefourze za 15 zl :-)

dzis kupilam emolium do kapieli, rajstopki, sol fizjologiczna, a wczoraj tata kupil malej w H&M kurteczke...na przyszla zime :-D

a ja bedac w aptece znow zpaomnialam tej soli fizjologicznej kupic!!! echh chyba dlatego ze zaskoczyla mnie cena za 6 globulek - 30zł!!

reklama
Do góry