reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutówki na zakupach

My wozek po nowym roku, tez juz wypatrzony jest!

No a po za tym to jeszcze posciel, kocyki, reczniki, kosmetyki, podklady i juz nie wiem co jeszcze mi zostalo do kupienia!!! wiec sporo!

reklama
Vanilia jak jedziesz do silesii to wstap sobie tam do smyka- OGROMNY, moze bedzie na cos promocja, w tesco napewno kupisz wanienke tak jak daissy pisze.

cysia bardzo ładna pościel, też ją brałam pod uwagę jak wybierałam swoje tzn tą w różowe śpiące misie, ale w końcu wydało mi się wszystko za mocno różowe i zdecydowałam się na paseczki no i więcej elementów chciałam.

Od dziś zaczynam wieeelkie pranie i pomału zaczynam pakować torbę do szpitala. Może i wcześnie, ale wolę być przygotowana, oby do nowego roku to później już będę spokojniejsza :) Muszę też zagonić małża do złożenia łóżeczka.

Mi m wlasnie dzwonil, w selgrosie kupil chusteczki z pampersa pomaranczowe czteropak, za 17 zł :-D wiec kolejna rzecz do odchaczenia z mega listy.
Dzsiaj moze kolega lozeczko podrzuci na pilke, to moze m skreci w piatek bo chyba wolne bedzie mial.Ja juz tak czekam na nie i czekam.Bo chce udowdnic mojemu ze tam gdzie on chce postawic łozeczko bedzie niewydonie(narazie bedzie stalo w naszej sypialni).

Mi m wlasnie dzwonil, w selgrosie kupil chusteczki z pampersa pomaranczowe czteropak, za 17 zł :-D wiec kolejna rzecz do odchaczenia z mega listy.
Dzsiaj moze kolega lozeczko podrzuci na pilke, to moze m skreci w piatek bo chyba wolne bedzie mial.Ja juz tak czekam na nie i czekam.Bo chce udowdnic mojemu ze tam gdzie on chce postawic łozeczko bedzie niewydonie(narazie bedzie stalo w naszej sypialni).

uwielbiam pomarańczowe chusteczki z pampersa, używam ich dla Danielka i zawsze kupuję jak jest jakaś promocja :D

ja ostatnio kupilam 4-pak zielonego pampersa z w carrefourze za 15 zl :-)

dzis kupilam emolium do kapieli, rajstopki, sol fizjologiczna, a wczoraj tata kupil malej w H&M kurteczke...na przyszla zime :-D

a ja bedac w aptece znow zpaomnialam tej soli fizjologicznej kupic!!! echh chyba dlatego ze zaskoczyla mnie cena za 6 globulek - 30zł!!

reklama
Do góry