reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

A ja walne z innej beczki:) Oglądaliśmy dzisiaj łóżeczka na necie, naszła na to teściowa i stwierdziła: "po co chcecie kupować łóżeczko, jak nie wiadomo nawet czy dziecko będzie w nim spało???!!!":szok: Wg niej i tak nasz niuńka będzie spała ze mną na łóżku a łóżeczko to jest zbędny wydatek....

Chyba nigdy nie zrozumiem tej kobiety....

co do wózka to my zdecydowaliśmy się na atlanic espiro, wklejałam gdzieś już zdjęcia i jestem zadowolona z niego bardzo. kiedyś dokupiliśmy fotelik, niestety nie z tej samej firmy ale też jest ok

reklama
Ja z moim m wybrałam x-landera xq zaraz na poczatku ciazy łącznie z wyborem koloru - sprawdzalismy go w sklepie i do dzisiaj jestesmy na niego zdecydowani. Czekamy az tescie go kupia, ale miomo to rozgladalam sie za innymi i jak na razie nie zmienilam zdania - moze pierwsza decyzja bedzie najsluszniejsza...???

mama2006 przypomniala mi ze laktator by sie przydał i wlasnie wygralam aukcje z przesylka 20,50zł:-) wprawdzie moglam miec od sostry ale ona ma beznadziejny, pamietam jak sie na niego wqrzala w szpitalu:wściekła/y:.Mam nadzieje ze mnie to ominie.

Ostatnia edycja:
daissy- Bardzo ciekawie te wozki wygladaja, moj m za kazdym razem jak widzi taki podwojny to sie oglada, nie wiem czy przez to cos sugeruje :-D

dagrad- ja mieszkam w małym miasteczku więc podejrzewam że jak wyjadę takim podwójnym to się od gapiów nie opędzę.

daissy ..świetne te wózki..widzę na ebay kupujesz..jak z przesyłka do Polski? i cena atrakcyjna..150-200 funtów..to nieżle....a ja tak miałam z chłopakami, ale wtedy nie było takich wózków....wierz mi większość dnia spędzisz na spacerach ...starszy będzie się w domu nudził..a młodsze na świeżym powietrzu będzie spało...życzę Ci dużo sił..ja miałam wtedy...więc i Ty dasz rade:-D

reklama
daissy - super te wózki i jak tanio ;) to tyle co w PL za jeden. Fajna okazja Ci się trafiła.

dagrab
- a Ty jaki laktator kupiłaś? ja mam Lakta Plus ale stwierdziłam, że nie chcę się tak męczyć i dlatego kupiłam Avent za 20zł ;)

Do góry