reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

Widzę, że mój Aston robi furorę :-D fajnie :-)
szkoda, że ja zdążyłam z niego zrezygnować :-p
jednak nadal twierdzę, że jest to na prawdę fajny wózek ;-)

reklama
galwaygirl - a czemu nie chcesz tego wózka razem z fotelikiem??? coś z nim nie tak???? Bo my chcemy kupić razem z fotelikiem który jest w zestawie.

Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać i porównywać astona i x-landera i powiem szczerze, że teraz to już nie wiem, który będzie lepszy i przede wszystkim lżejszy w prowadzeniu. :eek:

Ostatnio, jak jeździliśmy po sklepach w Trójmieście to nigdzie nie widziałam astona, a wolałabym zobaczyć na żywo przed zakupem. Może faktycznie będzie lepszy od x-landera.

ja im dłuzej myślę o wózkach i je oglądam, tym mniej jestem pewna czego oczekuję, więc odkładam wybór typowo na styczeń... wejdę do jednego sklepu i zobaczę czy nadal podoba mi się model upatrzony na początku ciąży, jak nie to wtedy się rozejrzę za czymś innym ;p

Dziewczyny właśnie skończyłam oglądać i porównywać astona i x-landera i powiem szczerze, że teraz to już nie wiem, który będzie lepszy i przede wszystkim lżejszy w prowadzeniu. :eek:

Ostatnio, jak jeździliśmy po sklepach w Trójmieście to nigdzie nie widziałam astona, a wolałabym zobaczyć na żywo przed zakupem. Może faktycznie będzie lepszy od x-landera.

Ja moge powiedziec, ze x-landera swietnie sie prowadzi :-) przynajmniej po domu :-D no ale duzo osob znajomych go ma i chwali sobie :-) oczywiscie mowa tu o wozku a nie foteliku, bo to podobno ich najwiekszy niewypal :-pdlatego my postanowilismy kupic w zestawie i z innym fotelikiem, wlasnie ten BeSafe sie nam bardzo wizualnie podobal, w crash testach ma tyle samo gwiazdek co maxi cosi ( a jest ladniejszy) wiec postawilismy na niego :-) a jak sie prezentuje na stelazu ahhh :-) maz powiedzial, ze po porodzie zaraz haratamy nastepny coby taki fajny wozek nie musial pozniej stac nieuzywany :-D

m85 - no właśnie ja najpierw oglądałam astona w necie i bardzo mi się tzn nam spodobał.Ale ja to już taka jestem że zanim cokolwiek kupie to muszę zobaczyć,dotknąć itp.I dlatego właśnie nie zamawiam go w necie tylko jedziemy w sobotę zobaczyć go na żywo.Jeśli będzie rzeczywiście taki jak w necie to go kupimy.Ma bardzo dużo dobrych opinii i to mnie też utwierdziło w przekonaniu że to dobry wybór.A i jeszcze bardzo korzystna cena za nim przemawia:) a x-landery bardzo polecają ale mi szkoda kasy na taki drogi wózek a różnica między nimi w zasadzie niewielka.

galwaygirl do mnie doszedł Mikado, co prawda nie aston tylko city car, bo zależało mi na miękkości zawieszenia, ale mogę polecić póki co. Bardzo fajnie wykonany, zwrotny niesamowicie, dużo dodatków. Nosidełko mamy na razie z kompletu. Mam zrobione fotki to wstawię na wątek wózkowy:tak:

reklama
Cyśka no ma dosyć malutkie te przednie koła, ja mieszkam w bloku i dookoła właściwie same chodniki więc mam nadzieję że będzie się dobrze prowadził. Na wszystkich forach jakie czytałam pisali że nie było z tym problemów, oby:-)

Do góry