reklama
Wczoraj wpadła do Arkadii moja siostra i dała mi pieniążki na przewijak więc zakupiliśmy taki
PRZEWIJAK CEBA - NADSTAWKA 70x50cm 18 KOLORÓW (1905579291) - Aukcje internetowe Allegro
beżowe misie :-)
dodatkowo kupiła na wyprzedaży sukienkę, którą sobie wypatrzyłam w h&m za 10 zł
niebieska w wisienki :-) pięęęękna! rozm 68 - akurat na lato będzie.
Mam jeszcze 138zł więc mam poszukać sobie na allegro ubranek bądź w jakichś lumpexach
SZOK - ta kobieta nic nigdy mi nie dała. Podejrzewam, że to się kiedyś na mnie odbije, ale spoko.
Poranne poszukiwania udane :-) aukcje ustawione, sprawdzę wieczorem czy wygrałam
PRZEWIJAK CEBA - NADSTAWKA 70x50cm 18 KOLORÓW (1905579291) - Aukcje internetowe Allegro
beżowe misie :-)
dodatkowo kupiła na wyprzedaży sukienkę, którą sobie wypatrzyłam w h&m za 10 zł
niebieska w wisienki :-) pięęęękna! rozm 68 - akurat na lato będzie.
Mam jeszcze 138zł więc mam poszukać sobie na allegro ubranek bądź w jakichś lumpexach
SZOK - ta kobieta nic nigdy mi nie dała. Podejrzewam, że to się kiedyś na mnie odbije, ale spoko.
Poranne poszukiwania udane :-) aukcje ustawione, sprawdzę wieczorem czy wygrałam
Ostatnia edycja:
Suzi86
Fanka BB :)
Dee pokaż sukienusię ja oglądałam te przewijaki, ale chciałam od tego gościa kupić też łóżeczko, bo tanie było, ale za każdą rzecz płaci się u niego osobno kuriera, więc zamówiłam i innego
ja czekam właśnie na przewijak i pościel z kołderką do łóżeczka i becik jeszcze do szpitala, ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądać po rozłożeniu
ja czekam właśnie na przewijak i pościel z kołderką do łóżeczka i becik jeszcze do szpitala, ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądać po rozłożeniu
mama Niki
Ewelina
mama2006-fajne te śpioszki no i cena też rewelka,ty to zawsze coś w dobrej cenie upolujesz
Dee-H&M ma fajne ubranka dla maluszkówja tam zawsze dla Nicol kupywałam a teraz ubolewam bo mała nosi rozmiar 92 a w tym rozmiaże to wOpolu już nie ma wyboru.Najwiecej ładnych ubranek jest do 86,ale zadowolona jestem bo piore i piore i ubranka ok nic złego się z nimi nie dzieje,także lepiej zapłacić troszke więcej a mieć ubranka dobrej jakosciprzewijak na łóżeczko fajny i super cena ja narazie nie zakupiłam bo Wiktorka będe na komodzie przebierać musze jedynie kupić właśnie przewijak na komode.
Ja wczoraj kupiłam Wiktorkowi ubranka w C&A o w H&M ostatnio też jak będe mieć wolny moment to cykne foteczki.Sama też jestem zadowolona bo zakupiłam sobie kurtke w C&A rozmiar 46 także powinna starczyć.Stwierdziłam ze nie będe biegać w mało atrakcyjnych kurtkach mojej mamyUżywanej odziezy u siebie nie mam jakieś fajnej ażebym mogła tam coś znaleźć ,także wczoraj zaszalałam i zakupiłam za 299zł a właściwie to em mi zakupił.Fakt że dużo ale bynajmniej czuej się komfortowo a później po ciąży albo zostawie albo uda się sprzedać czas pokaże.
Dee-H&M ma fajne ubranka dla maluszkówja tam zawsze dla Nicol kupywałam a teraz ubolewam bo mała nosi rozmiar 92 a w tym rozmiaże to wOpolu już nie ma wyboru.Najwiecej ładnych ubranek jest do 86,ale zadowolona jestem bo piore i piore i ubranka ok nic złego się z nimi nie dzieje,także lepiej zapłacić troszke więcej a mieć ubranka dobrej jakosciprzewijak na łóżeczko fajny i super cena ja narazie nie zakupiłam bo Wiktorka będe na komodzie przebierać musze jedynie kupić właśnie przewijak na komode.
Ja wczoraj kupiłam Wiktorkowi ubranka w C&A o w H&M ostatnio też jak będe mieć wolny moment to cykne foteczki.Sama też jestem zadowolona bo zakupiłam sobie kurtke w C&A rozmiar 46 także powinna starczyć.Stwierdziłam ze nie będe biegać w mało atrakcyjnych kurtkach mojej mamyUżywanej odziezy u siebie nie mam jakieś fajnej ażebym mogła tam coś znaleźć ,także wczoraj zaszalałam i zakupiłam za 299zł a właściwie to em mi zakupił.Fakt że dużo ale bynajmniej czuej się komfortowo a później po ciąży albo zostawie albo uda się sprzedać czas pokaże.
*Vanilia*
Moderatorka
Dee u tego gościa właśnie chcę zamówić przewijak razem z łóżeczkiem:-) też właśnie myślałam o tych misiach tylko że niebieskich, ale chyba w ostateczności zdecyduję sie na niebieskie zabawki
Suzi co Ty mówisz? za każdą rzecz u tego gościa płaci się osobno przesyłkę? chyba oszalał kurcze to musze poszukać gdzie indziej łóżeczka z szufladą jakbyś coś miała na oku to prześlij link
Suzi co Ty mówisz? za każdą rzecz u tego gościa płaci się osobno przesyłkę? chyba oszalał kurcze to musze poszukać gdzie indziej łóżeczka z szufladą jakbyś coś miała na oku to prześlij link
Sukienkę pokażę jutro :-)
Uważam za dzień licytacji za udany kocham programy do wygrywania aukcji
A więc wzbogaciliśmy naszą niunię o:
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/04/1907030406
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/18/1907031859
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/10/1907031062
i to wszystko od jednej pani więc za przesyłkę płacę raz - całe 9zł a ogółem za te 11 rzeczy już z przesyłką zapłaciłam 43,50zł :-)
i dodatkowo kupiłam (troszkę drożej) takie cuda
http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/06/71/86/1906718644
21 zł i odbiór w Warszawie :-)
Lecę spać - w końcu odpocząć po weekendzie w pracy :/ a jutro na 15 wrrr...
Uważam za dzień licytacji za udany kocham programy do wygrywania aukcji
A więc wzbogaciliśmy naszą niunię o:
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/04/1907030406
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/18/1907031859
http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/07/03/10/1907031062
i to wszystko od jednej pani więc za przesyłkę płacę raz - całe 9zł a ogółem za te 11 rzeczy już z przesyłką zapłaciłam 43,50zł :-)
i dodatkowo kupiłam (troszkę drożej) takie cuda
http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/06/71/86/1906718644
21 zł i odbiór w Warszawie :-)
Lecę spać - w końcu odpocząć po weekendzie w pracy :/ a jutro na 15 wrrr...
mama2006
Dee - śliczne ubranka A te ostatnie pajacyki podobają mi się najbardziej (te kolorki są super). Ja przez to, że spać nie mogę chyba też czegoś poszukam na allegro
dagrab - te napisy bardzo mi się spodobały dlatego polowałam na te śpioszki fajne ciuszki teraz można kupić
dagrab - te napisy bardzo mi się spodobały dlatego polowałam na te śpioszki fajne ciuszki teraz można kupić
Suzi86
Dee przecudne te ubranka dla Twojej małej sa takie urocze i za grosze ja tez muszę coś upolować !!
Vanilia, małż już dostał od tego gościa przez telefon całe wypracowanie dlaczego tak robi, po prostu te łóżeczka sprzedaje po cenie producenta i zarabia na przesyłce... ja tez chciałam przewijak i łóżeczko i chyba jeszcze materac, to za każdą rzecz miałam osobno zapłacić za przesyłkę, dobrze, że nie zamówiłam tylko sie zapytałam ;p
takie łóżeczka ma też gość:
KLASYCZNE ŁÓŻECZKO SOSNOWE Z SZUFLADĄ + GRATIS (1865358265) - Aukcje internetowe Allegro
ale coś było trochę negatywów u niego, on ma materace znowu drogie:/ a przewijak razem z pościelą zamówiłam u tego:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a kurier tylko 15,50zł, ale jeszcze nie przyszło, więc na razie nie piszę czy warto było
Vanilia, małż już dostał od tego gościa przez telefon całe wypracowanie dlaczego tak robi, po prostu te łóżeczka sprzedaje po cenie producenta i zarabia na przesyłce... ja tez chciałam przewijak i łóżeczko i chyba jeszcze materac, to za każdą rzecz miałam osobno zapłacić za przesyłkę, dobrze, że nie zamówiłam tylko sie zapytałam ;p
takie łóżeczka ma też gość:
KLASYCZNE ŁÓŻECZKO SOSNOWE Z SZUFLADĄ + GRATIS (1865358265) - Aukcje internetowe Allegro
ale coś było trochę negatywów u niego, on ma materace znowu drogie:/ a przewijak razem z pościelą zamówiłam u tego:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy a kurier tylko 15,50zł, ale jeszcze nie przyszło, więc na razie nie piszę czy warto było
Dziewczyny jak myślicie co lepiej jest zamówic? Oglądam właśnie bujaczki i nie wiem czy lepiej tańszy tego typu np. FISHER PRICE LEŻACZEK CUDOWNA PLANETA T1829 REKLAM (1908496091) - Aukcje internetowe Allegro (chodzi mi przedewszystkim o nóżki) czy lepiej zapłacic więcej i kupic tego typu FISHER PRICE 3w1 Fotelik Bujaczek Lezaczek+KUBUŚ P (1907035348) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem który jest lepszy. Może mamusie które będa mamai po raz drugi coś doradzą?
reklama
krisowa
czytałam gdzies ze dziecko nie powinno miec hustawki czy bujaka ktory buja automatycznie, czy to prawda cop iszą w necie???
Podziel się: