reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

mi sie marzy taki fajny lezaczek- bujaczek ale raczej zrezygnuje z niego , bo sa b. drogie.a moze wiecie gdzie mozna go kupic tanio?nie musi byc taki z samymi bajerami.wazne zeby sie bujal.tak sobie mysle ze dziecko dlugo w nim nie posiedzi a potem bedzie nastepny grat do trzymania w domu.

reklama
co do kutki czy plaszcza to tez sie juz nie zapinam, narazie jest w miare cieplo wiec sie tym nie martwie ale za pare dni pewnie bede sie stresowac.

Ja w związku z dalszym zakazem kupowania ciuszków dla malej ( dwa worki ciuszków po rocznej i pol rocznej dziewczynce z rodziny) kupilam wkoncu cos dla siebie(ciuchy ciazowe tez spadkowe od kolezanek i siostry, a dodatkowo ciuchy swoje sprzed zrzucenia 10 kg) U mnie w H&M byl sweterek grafitowy w promocji za 40 zł fajny bo pupe przykrywa :)Co do reszty rzeczy teraz dopiero zdaje sobie sprawe ile dzieki siostrze kasy zaoszczedziłam:
leżaczek, przewijak, stelaz pod wanienke,mata edukacyjna,nosidelko(choc nie wiem czy bedzie uzywane ale jest),ubranka.Nawet wanienki nie musze kupwac.
Fajnie jest byc młodszą siostrą :)

Misie ta sliczne! tez na nie juz patrzylam bo szukalam cos na mebelki dla mlodego!

bujaczek uwazam sie sie przyda napewno! zawsze wygodniej wziac dzidzie i polozyc w zasiegu wzroku jak bedziemy cos robic w domku!

Flower właśnie też mi się spodobały bo takie typowo dziecięce, łagodne pastelowe kolorki, no zobaczymy jak będą wyglądać na żywo

jeszcze przed chwilą zamówiłam łóżeczko, przewijak i materacyk.......za wszystko 282 zł z przesyłką
Zdecydowałam że na początek weźmiemy najzwyklejszy piankowy materac, maluch jest lekki więc na pewno nie będzie się odkształcać a potem jak zobaczę że coś się z nim dzieje to najwyżej kupi się lepszy.....nie mogłam się zdecydować na ten materacyk bo ile ludzi tyle opinii

Witam Mamuski :)
Tak sie Was naczytalam, ze sama zaczelam juz kupowac powolutku. W domu sie ze mnie smieja, ze zostalam mysliwym na ebayu^^
to pierwszy a wlasciwie drugi zakup dla Niuni, zaraz po rejestracji do ferrari z imieniem

eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen na dole stronki
a teraz czekam na koniec aukcji z sukieneczka jeansowa rozwalila mnie na maksa :))

no i mnie juz drugi raz dzisiaj przelicytowali :(

Ostatnia edycja:
reklama
A co do lezaczkow i innych hustawek my planujemy kupic takie cudo
Fisher Price Huśtawka z Projektorem T4522
Tu akurat jest drogo ale nowa mozna kupic juz za 450zl. A że sie zakochałam w tym to postanowiłam zainwestowac P

My mamy coś takiego, tyle że bez projektora. Kupiliśmy na allegro używane i przerobione na zasilacz (bo to cudo jest na baterie i żre ich podobno dużo :baffled:) za ok 200 zł. Używaliśmy dokąd Maciek nie zaczął stawać (leżaczek został odstawiony gdzieś w 3-4 miesiącu w związku z poradą neurologa i fizjoterapeutki), lubił w tym się od czasu do czasu bujać, ale szału nie było. Teraz jakbym nie miała na stanie, to bym nie kupiła :-p:-p

Cyśka
- ja już nastawiłąm mojego M, że w krytycznym momencie, kiedy już się nie zapnę w moją kurtkę, przejmuję jego starą kurtkę na narty. Zanim się razem nie odchudzaliśmy miał spory brzuszek i powinna mi starczyć, a na żadne pokazy mody sie nie wybieram, więc mogę w męskiej kurtce powystępować przez 2 miesiące :rofl2:

Do góry