tynka27
Fanka BB :)
ja stosuje różne specyfiki żeby dmuchać na zimne ale najważniejsze jak wszyscy mówią jest regularność i to jak długo jeszcze po porodzie bedziemy sie smarować... Miałam oliwke na blizny,rozstepy i sucha skóre firmy Palmers-dobra, teraz mam balsam z Ziaji i masłem kakaowym i olejek taki specjalny do masażu, a na pozniejsze miesiace i po ciazy zaopatrzyłam sie w taki krem z kolagenem Reduce 2w1 dostepny w Atece Dbam o Zdrowie doz.pl
A wracajac do moich zakupów to łóżeczko uszkodzono w transporcie i staram sie rozwiazac sprawe z reklamacja ale przez weekend nic nie zalatwie wiec sprawa ruszy dopiero w poniedzialek... ale zalaczam zdjecia pozostałych rzeczy ;-)śpiochy kosztowaly 13,90zł a polspiochy 9,90zł/szt a nie tak jak na metkach ;-)
A wracajac do moich zakupów to łóżeczko uszkodzono w transporcie i staram sie rozwiazac sprawe z reklamacja ale przez weekend nic nie zalatwie wiec sprawa ruszy dopiero w poniedzialek... ale zalaczam zdjecia pozostałych rzeczy ;-)śpiochy kosztowaly 13,90zł a polspiochy 9,90zł/szt a nie tak jak na metkach ;-)