reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Hello dziewczyny!:)
Wiecie, jak tak czytam Wasze wpisy i widzę, że Wy większość rzeczy już pokupiłyście, a przede mną jeszcze tyle.... bo prawie nic nie mam!:szok: Najgorsze, że nie mam jak na razie kiedy jechać na zakupy, bo w weekend na uczelnie, a w tygodniu sama nie pojadę, bo ostatnio słabo mi się robiło jak prowadziłam samochód. Więc przypuszczam, że tak pod koniec listopada dopiero.
Myślicie, że mogą być wtedy jakieś obniżki ubranek? Trochę lukam na necie na allegro, ale non stop ktoś mnie wyprzedza:)
Odnośnie wózków, to strasznie mi się podobają z Jane, ale są takie drogie, i nie wiem czy faktycznie gondola jest tak potrzebna?
W zestawach jest często spacerówka (taka do 3 lat), gondola i fotelik (do 10/13 kg). Tylko czy gondola posłuży, jeżeli termin mamy na luty? a przecież w zimie nie będziemy tak wychodzić na spacery,itp.

Krisowa- u mnie właśnie Tako Laret stoi juz u małej w pokoiku.Nie wiem o jakiej nowej kolorystyce piszesz, u mnie kolor wybierala męża i jest czarno-fioletowy.
Najtaniej z fotelikiem znalazłam w sklepie w Zabrzu(wystawiają też na allegro ale ostatnio nie mieli tego wozka w ofercie) na miejscu był za 1350zł.Ja kupowałam bezposrednio u producenta(są z Czestochowy a tam mieszka siostra u ktorej akurat bylam z wizyta)

daissy mi kolezanka poradzila zeby witaminki wstrzykiwać sztrzykawka oczywiscie bez igly... moze i wiecej zachodu ale jak nie jestes w Polsce i nie masz tam ubezpieczenia to skad wziac recepte na wit.D3?? chyba musisz miec lekarza znajomego ;-)

Krisowa- u mnie właśnie Tako Laret stoi juz u małej w pokoiku.Nie wiem o jakiej nowej kolorystyce piszesz, u mnie kolor wybierala męża i jest czarno-fioletowy.
Najtaniej z fotelikiem znalazłam w sklepie w Zabrzu(wystawiają też na allegro ale ostatnio nie mieli tego wozka w ofercie) na miejscu był za 1350zł.Ja kupowałam bezposrednio u producenta(są z Czestochowy a tam mieszka siostra u ktorej akurat bylam z wizyta)
no jest nowa kolorystyka jeszcze nie ma na stronie, choc w firmie tako juz sie poijawil kolor grey :) czekam na wieksze fotki :)
w sklepie gdzie bylam sam wózek to koszt 1550 z fotelik dodatkowo 500 to duzo dla mnie, ale moze skusze sie na cos z czarnymn ale dla chlopca nie widze ciemnego koloru chyba, choc wozek jest super ladny, dfunkcjonalny i duzy :)

Krisowa- to widzialam gdzies na stronie te kolory z szarym dołem.Ale ja sie uparlam na czarny i męża mnie posluchała:) Dla mnie 500zl to tez duzo, na szczescie miałam sponsora do wozka i akurat w limicie sie zmiescilam :)

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy się smarujecie jakąś Ziajką albo czymś? bo ja na razie tylko oliwką, ale może już czas zacząć jakieś przeciw rozstępom, itp>?

ja smaruję się od samego początku kremem z babydream z rossmanna:) ja myślałam, że jak do tej pory nie miałam rozstępów to raczej mi się już nie pojawią:O

Suzi różnie jest, ja jestem w 25 tc (muszę sobie suwaczek wkleić:)) i też nie mam, ale moze lepiej dmuchac na zimne, jak na razie smarowałam się balsamem tym czerwonym z garniera, bardzo fajny jest i oliwką, ale popatrze na ten babydream:):)

reklama
Do góry