reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

mama Niki - nie ma za co. Co do cen za rzeczy używane. Wiadomo, że jak kupujesz nowe to często by się chciało odzyskać przynajmniej połowę kaski za te rzeczy. Ale czasem niestety się nie da. Wiesz zawsze jest lepiej sprzedać niż miały by leżeć i się marnować. Oby udało Ci się sprzedać. A może jak tak na pojedyńcze sztuki nie pójdą to zrób duży zestaw wystaw licytacje od 1zł (ale z ceną minimalną np.150zł). Trzymam kciuki aby udało Ci się coś sprzedać.
Co do tych małych ciuszków to już widziałam je - w aukcjach które kupiłaś było :) Kobitka chyba w prawy nie ma w wystawianiu aukcji.

A ja dzisiaj mam zamiar licytować czapeczkę do kombinezonu - w końcu dzisiaj się aukcja kończy ;)

reklama
mama2006-udało Ci się zakupić za dobrą cene te czapeczki:tak:ja już mam w domu sporo tych bawełnianych -bo zostały mi po Nicol ze 3 dokupiłam .Taką cieplejszą też kupiłam z CHEROKEE -miś i do tego rękawiczki słodka rozmiar z metki 56 ale wydaje mi się nieco większa,także dziś zakupiłam na allegro takową ,będzie pasować do kombinezonu:-)
SNOOPY komplet jesienno-zimowy czapka+szalik 0-2M (1904081465) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiście wybrałąm ten niebieski komplet.
Też myślałam o zrobieniu jednej paczki jak mi ubranka zostaną.Na strychu mam jeszcze ze 2 albo i 3 torby do wystawienia a tak mi się niechce foteczek robic pomniejszać itd,jednak tak jak piszesz szkoda żeby leżały i się marnowały!

Trina-myśle że będą ok-posłałąm ci wiadomość na priv.

Będąc dzisiaj na zakupach zakupiłam dla maluszka:
- chusteczki mokre
- krem na każdą pogodę
- mydełko
- patyczki dla niemowląt do uszek

Z kosmetyków chyba już nic nie będę musiała kupować ;) chyba, że płyn do kąpieli.

A jeszcze się Wam pochwalę :p wygrałam aukcję nosidełka :D http://allegro.pl/nosidelko-wygodne-5pozycyjne-i1898892380.html mam nadzieję, że tym razem będę używała. Kiedyś miałam baby bjorn ale się bałam używać (ale te jest inne) :D

No i coraz bliżej do końca ;)

Ostatnia edycja:
mama2006-ładne to nosidełko,a cena super!!!ja mam nosidełko po Nicol Chicco i myśle że będe je stosować,przy Nicol dużo używałam -taki mały płaczek z niej był że mamusia musiała cały czas przy sobie nosić wózek był bee,u mamusi lepiej:tak:No widzisz ja też jeszcze musze zakupić patyczki i te duże waciki co by mieć czym potem maleństwu dupcie myć przed kąpielą.Nicol zawsze zanim wsadziłam do wanienki to moczyłam najpierw wacik w przegotowanej wodzie z mydełkiem myłam buźke,kolejnym wacikiem "piśie"po naszemu:-)i pupke a potem wkładałam do wanny i kąpałam.Taką porade wyczytałam na serwisie e dziecko i tak też robiłam ,także waciki niezbędene.Zostało mi potem też zakupić gaziki do przemywania pępuszka spirytus najlepiej ten70 % takim przemywaliśmy Nicol,wszelkie sole fizjologiczne do przemywania oczek czy nawilżania noska.Jeszcze troszke ciepłych skarpeteczek oraz ze 2 pary welurkowych śpioszków na 56.Potem zostaje karuzelka i huśtawka z fisher Price ta z projektorem muzyczką i innymi bajerami ,pkaruzelka do łóżeczka ,taki materiałowy czy ceratkowy przewijak na komode i chyba to wszystko:)Zapewne jeszcze coś się przyda znając życie.

A mi dostarczono dziś moje paczki z allegro i powiem Wam, że z wyjątkiem jednej koszulki z krótkim rękawkiem ubranka po prostu cudne i wyglądają jakby rzeczywiście nigdy nie były używane! Jestem mega zadowolona, ale już nic więcej nie kupuję (oprócz body i takich tam) bo mam wrażenie że za dużo tego wszystkiego mam:)

A do mnie dotarł dzisiaj ręczniczek :) Super jest choć kolorki na zdjęciu były ładniejsze, a w rzeczywistości są inne, no ale tak jest ze zdjęciami ;) Po za tym dzisiaj odebrałam nosidełko, które wygrałam - stan jak nowe i to jeszcze firmowe Infant :D (za super cenę)

Susi
- super, że ubranka fajne.

Ja znam kobitkę, która ma troszkę rzeczy do sprzedania. Może coś sobie od niej kupicie. Jak będziecie chciały dajcie znać - to Wam namiar dam.

a ja dziś zamówiłam pościel do łóżeczka, becik i przewijak, od jednego sprzedawcy żeby było taniej ;) jak dotrą to napiszę czy warto było :) powinno dojść szybko, bo kurierem :)

reklama
Do góry