reklama
krisowa
Fanka BB :)
vanilia trzymam
poroniona84
krisowa Twój synek raczej nie będzie marudził na kolor rożka My prawdopodobnie dostaniemy "w spadku" od szwagra różowy rożek dla naszego synka akurat tego gadżetu nie biorę do głowy bo myślę, że poużywam go 1-2 tyg i pójdzie w kąt. Stąd moje pytanie do Twojego kolejnego postu- po co Ci dwa rożki? Ogólnie te 277 zł wydaje się dużo, ale po tyle te rzeczy chodzą na all, jak się uprzesz to znajdziesz o 20-30 zł taniej ale trzeba wycenić też swój czas poświęcony na szukanie Dwóch kompletów pościeli do wózka też bym nie kupowała. Rety ale mnie mnie skąpa matka...
mama2006 bodziaki "mały terrorysta" z Twojego linka mnie rozwaliły Chyba też się skuszę
mama2006 bodziaki "mały terrorysta" z Twojego linka mnie rozwaliły Chyba też się skuszę
Bardzo podoba mi się ta tunika. Mam nadzieję, że będzie jeszcze aukcja jej :-)
Śliczna tunika na każda okazje - kolory (1867495679) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę koniecznie ją mieć.
Śliczna tunika na każda okazje - kolory (1867495679) - Aukcje internetowe Allegro
*Vanilia*
Moderatorka
dee śliczna ta tunika. Kolorki bardzo ładne
Dziewczyny wygrałam ten kombinezonik uważam że jest uroczy i za grosze
KOMBINEZON ZIELONY - JAK NOWY (1878381263) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny wygrałam ten kombinezonik uważam że jest uroczy i za grosze
KOMBINEZON ZIELONY - JAK NOWY (1878381263) - Aukcje internetowe Allegro
daissy_
poroniona- ja rożek używałam przez pierwsze 2miechy. Miałam 3 i czasem jak Mały poulewał to nie było żadnego, non stop w pralce.
Ja pościeli do wózka nie kupuję wcale, zimą warto mieć śpiworek, wkładasz w niego dziecia- zapinasz i śmigasz. Masz pewność, że przykryty.
Kupiliśmy 2 wozki podwójne na ebay angielskiem. Teraz czekam aż ciocia nam je przyśle i wstawię fotki. Jeden z gondolką i spacerówką, a drugi lekka parasolka typowo do auta, na zakupy.
Ja pościeli do wózka nie kupuję wcale, zimą warto mieć śpiworek, wkładasz w niego dziecia- zapinasz i śmigasz. Masz pewność, że przykryty.
Kupiliśmy 2 wozki podwójne na ebay angielskiem. Teraz czekam aż ciocia nam je przyśle i wstawię fotki. Jeden z gondolką i spacerówką, a drugi lekka parasolka typowo do auta, na zakupy.
poroniona żadna z Ciebie sknera, też osobiście nie widze sensu kupowania dwóch rożków, może dlatego że przy synku chyba w ogóle nie używałam, albo nie pamietam. Inna sprawa że to było w lipcu i nie było potrzeby otulać maluszka, bo był upał, ale w lutym nie wyobrażam sobie bez rożka. Co do pościeli do wózka dostałam komplet od ciotki ale ani razu nie użyliśmy bo i tak musisz malucha ubrać w kombinezon i śpiworek - z pościeli sie odkryje.
Hej dziewczyny
nie wiem czy któraś z Was już wklejała tą pościel ale ja zamówie którąś z tych:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1866030104) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL 120x90 z uroczą aplikacją GRATISY ! (1880610646) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL z aplikacją 120x90 cztery GRATISY (1882445720) - Aukcje internetowe Allegro
wreszcie znalazłam komplet który ma wszystko co chce i nie ma tego przeklętego baldachimu ))
zwykle te komplety które miały ochraniacz i przybornik miały już też baldachim jak patrzyłam a ten na szczęście nie ma
nie wiem czy któraś z Was już wklejała tą pościel ale ja zamówie którąś z tych:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1866030104) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL 120x90 z uroczą aplikacją GRATISY ! (1880610646) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL z aplikacją 120x90 cztery GRATISY (1882445720) - Aukcje internetowe Allegro
wreszcie znalazłam komplet który ma wszystko co chce i nie ma tego przeklętego baldachimu ))
zwykle te komplety które miały ochraniacz i przybornik miały już też baldachim jak patrzyłam a ten na szczęście nie ma
reklama
Bardzo podoba mi się ta tunika. Mam nadzieję, że będzie jeszcze aukcja jej :-)
ja zrobiłam u tej kobitki zakupki, kupiłam te bluze z kapturem, koszule nocną tunikę, koszulke ...czekam właśnie na przesyłkę.
Podziel się: