reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

reklama
krisowa Twój synek raczej nie będzie marudził na kolor rożka ;) My prawdopodobnie dostaniemy "w spadku" od szwagra różowy rożek dla naszego synka :-D akurat tego gadżetu nie biorę do głowy bo myślę, że poużywam go 1-2 tyg i pójdzie w kąt. Stąd moje pytanie do Twojego kolejnego postu- po co Ci dwa rożki? Ogólnie te 277 zł wydaje się dużo, ale po tyle te rzeczy chodzą na all, jak się uprzesz to znajdziesz o 20-30 zł taniej ale trzeba wycenić też swój czas poświęcony na szukanie :) Dwóch kompletów pościeli do wózka też bym nie kupowała. Rety ale mnie mnie skąpa matka...
mama2006 bodziaki "mały terrorysta" z Twojego linka mnie rozwaliły :-D Chyba też się skuszę :)

poroniona- ja rożek używałam przez pierwsze 2miechy. Miałam 3 i czasem jak Mały poulewał to nie było żadnego, non stop w pralce.
Ja pościeli do wózka nie kupuję wcale, zimą warto mieć śpiworek, wkładasz w niego dziecia- zapinasz i śmigasz. Masz pewność, że przykryty.

Kupiliśmy 2 wozki podwójne na ebay angielskiem. Teraz czekam aż ciocia nam je przyśle i wstawię fotki. Jeden z gondolką i spacerówką, a drugi lekka parasolka typowo do auta, na zakupy.

poroniona żadna z Ciebie sknera, też osobiście nie widze sensu kupowania dwóch rożków, może dlatego że przy synku chyba w ogóle nie używałam, albo nie pamietam. Inna sprawa że to było w lipcu i nie było potrzeby otulać maluszka, bo był upał, ale w lutym nie wyobrażam sobie bez rożka. Co do pościeli do wózka dostałam komplet od ciotki ale ani razu nie użyliśmy bo i tak musisz malucha ubrać w kombinezon i śpiworek - z pościeli sie odkryje.

Hej dziewczyny :)
nie wiem czy któraś z Was już wklejała tą pościel ale ja zamówie którąś z tych:
11-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją trzy GRATISY (1866030104) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL 120x90 z uroczą aplikacją GRATISY ! (1880610646) - Aukcje internetowe Allegro
11-el POŚCIEL z aplikacją 120x90 cztery GRATISY (1882445720) - Aukcje internetowe Allegro

wreszcie znalazłam komplet który ma wszystko co chce i nie ma tego przeklętego baldachimu :)))
zwykle te komplety które miały ochraniacz i przybornik miały już też baldachim jak patrzyłam a ten na szczęście nie ma :)

reklama
Do góry