reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

mama Niki dziękuję ze dałaś link do pościeli, szukam właśnie poscieli bez baldachimu, ale nie chcę kupić z łózeczkiem, bo znalazłam sprzedawce ktory ma lozeczka, materacyk, a nie ma samej poscieli, posciel laczy z materacem, a aja chce lepszy materac. mialam wybierac inną opcję a wyszło inaczej ;)

małe pytanie... czy kolor 89 pasuje dla synka, bo mi się tak podoba
http://allegro.pl/rozki-rozek-becik-80x80-producent-nowe-wzory-i1869181569.html

Ostatnia edycja:
reklama
mam spiworek niebieski i "pasowałby" do tej poscieli, a dodatkowo chyba jednak bede komletowac wszystko, bo przemyslalam baldachim i go nie kupuje, on jest ok przez miesiac, wiec za te pieniadze kupie posciel na zmiane albo rpzescieradło.

krisowa-mysłe że taki kolor rożka do syneczka też pasuje ,est tam niby troszke rózu ale to wcale w niczym nie przeszkadza,ja mam 3rożki po córci -jeden pamiętam kupiłam z kompletem poscieli takie misie na księżycu niebieskie tło no a dwa dostałam od szwagierki po jej chłopakach a jeden nowy też chciałam także wziełam teraz też do wzoru pościeli-będe małego kładła do spania w rożku i niebęde niczym przykrywać.Wiesz na allegro są tańsze komplety pościeli a le ten co wybrałam wydaje mi się pożadny-podobny do tej pościeli z firmy Darland co córci brałam.Jednak chciałam ten bo ochraniacze miałam też tego samego kształtu u innych sprzedawców wydawały mi się jakieś takie cieńkie i badziewne.Są nawet takie rożki zusztywnieniem nawet się nad takowym zastanawiałam -dobry by był jak ktoś potem maleństwo będzie chciał na ręku trzymać ale jednak wybrałam normalny,choć z tamtego usztywnienie idzie wyciągać.Kurcze wogle tej pościeli jest na allegro multum także ciężko wybrać,no i zależy ile się chce na to wydać mi coś wyszło jakieś 246zł.

Mama Niki, pościel rewelacyjna! Dodałam do ulubionych. Możliwe, że kupimy coś z tej serii. Erykowi podoba się bardzo Safari z fioletem (on chyba ma większy szał na fiolety i róże niż ja :-D) a mnie Babyland biało-żółty :-)

ehhh ile na to wszystko kasy idzie ...

vanila, mama Niki ten kolor wydaje się uniseks ;)

ja znalazłam posciel prawie pod domem i najtaniej poki co, nie mają przybornika, ale moze on mi sie wcale nie przyda, a moge dokupic u innego sprzedawcy poniewaz oni maja te same kolory co podawała mama NIki.. :)
za komlet 6 cz: 85 zł

mama dzieki za dane sprzedawcy, chce wlasniekupic bodziak albo cos co ma napis kocham babcie, dziadka itd, na sweta go zapakuje w tym i pojedzie do moich rodzicow, ktorzy czekają na Adasia bardzo...

a mi własnie odpisał sorzedawca, który za taki mój zestaw wyliczył koszt 277 zł z wysyłką, zastanawiam sie czy to duzo??

posciel wypelnienie łozeczko 120x90
2 komlety poscieli do lozeczka
2 przescieradłą z gumka
przybornik
2 rożki
ochraniacz na szczebelki
komlet wypelnienia do wozka
2 komlety poscieli do wozka

Ostatnia edycja:
krisowa: 89 jest jak najbardziej uniwersalne, chociaz dla mnie i tak 121 bezkonkurencyjne (taką pościel mam po synku, z baldachimem, ochraniaczami itp). Tym razem chyba na 24 się skuszę żeby tez uniwersalnie było. Musze jakiś rożek zakupić bo nie mam no i komplecik poszewek na zmianę.

Namierzyłam dziś nowego ciuchexa niedaleko domu i kupiłam pierwszą sukieneczkę dla córci: różową, ale delikatną... prócz tego dwie pary śpioszków welurowych, bo tego widzę że mam najmniej. Słodziutkie te ubranka, aż sie nie mogę doczekac jak malutką w to ubiorę:)

reklama
ta radość zakupowa jest wielka mimo wydanych pieniązkow
ja małego szykuje w spiworki i mam 2 ale chyba mało, dokupie 1 ale juz nieco wiekszy...
jednak chce miec posciel tak na zas (lubie zapasy) :)

Do góry