reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Haruna myślę, że przy poprzednim badaniu mieli błąd pomiaru. U nas też ta waga różnie wychodzi. Do 500g zakłada się błąd pomiaru ale bywają i większe;)

Haruna, mi sie wydaje, ze mogl sie wkrasc blad w pomiarach. A czujesz zeby brzunio Ci przez ten tydzien jakos znacznie urosl? :)

Jest mi ciężej i jak czuje jej uderzenia to takie konkretne juz kopniaki. 33t5d -1830g a 34t6d 2300g . Lekarz mówi ze jakis boom hormonalny mogła mieć moze rosnąć dalej lub znowu sie zatrzymać. Tylko który pomiar jest zły .... ?

Cieszę cieszę , powiedział ze racZej nie bedzie to dziecko duże tylko taki mniejszy średniak . Wszyscy mi mówili ze bedziemy mieć wielkie dziecko bo ja 3750 maz 4000 do tego ja 178 on 182... A Ty jak bedzie miała 2800 Bedzie dobrze :)

reklama
Do góry