reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
NowaNatka końcówka najgorzej się dłuży, jeszcze jak każą leżeć i odpoczywać...:sorry2: Ja też czuję juz taki ucisk i rozpieranie na samym dole, jakbym miała zaraz urodzić ;-) ;) A dziś mi cały dzień brzuch twardnieje tak, że aż ciężko mi chodzić:-( :( Oby do rana...może jutro będzie lepiej;-) ;) Trzeba się pocieszać, że to już końcówka na prawdę;-) ;)

Byłam dzisiaj u lekarza i u mnie nic się nie dzieje. :no2: Zero oznak czegokolwiek :confused2:
Poza tym reszta ok, dostałam antybiotyk na te moje bakterie w szyjce na 5 dni.
Więcej wizyt już nie mam przed porodem :confused:

betti ja w srode wizytuje i tez mam nadzieje na jakikolwiek postep .czasem jeszcze przenosimy.a co ci gin mowil ze kuedy zglosic sie do szpitaka jak bedziesz po terminie

Do szpitala mam się zgłosić w terminie z om 01.02 jak nic się nie będzie dziać wcześniej, zbadają i jak dalej nic to co 2 dni na ktg się jeździ i badanie. Po ośmiu dniach wywołują.
No i dodatkowo 27 stycznia wieczorem moja położna jest na dyżurze i mamy podjechać na oddział do niej i ona też sprawdzi czy coś się zapowiada więc całkiem sama nie zostałam ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby wywoływać. Tylko jak tydzień temu Hania miała 4 kg to ile będzie za 2 tyg :szok:
No i wiadomo, że jak jakieś bóle, słabe ruchy czy coś to też IP

Haruna ja mam podobną sytuację, dlatego w sobotę byłam na dokładnych genetycznych badaniach. Moja gin stwierdziła że główką za mała, a na dokładnych wyszło że główką tylko o 3 tyg mniejsza nóżki długie odpowiadają tygodniowi, brzuszek też szzuplejszy. Waga na tych badaniach była 2098 kg

reklama
Moja gin też mówiła o hipotrofi i chciała dac do szpitala ale zrobiłam dokładniejsze badania i wszystkie przepływy są ok wszystko pracuje jak należy, poprostu taka uroda jak mi powiedziała jedynie to co to bserwowac czy wzrost się nie zahamowal i czy przybiera

Do góry