reklama
LadyDo
Fanka BB :)
zazdroszczę bo u mnie jeszcze nic nie widać...tzn ja nic nie widzę
u mnie też jakos super extra nie widać - jakbym się najadła albo miała wzdęcia a najbardziej widać wieczorem...na razie starciłam talie po prostu - wchodzę normalnie we wszystkie ciuchy tylko się nie dopinam...
a dzisiaj pogoda taka średnia wieć ubrałam getry i zaraz chyba tą gumkę wyrwę, bo mnie tak denerwuje!!!
zaraz na allegro zrobię zakupy....
czy Wasze brzuszki też są takie wrażliwe na ucisk???
LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
niedlugo trzeba sie bedzie zaopatrzyc w ciążowe z prawdziwego zdarzenia
LadyDo
Fanka BB :)
LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
bardzo lubię ciuchy z F&F
a ja do tej pory w sukienkach chodziłam- bo to najwygodniej ale zimno się zrobiło i chyba sobie getry ciązowe kupię... ostatnio widziałam że m ają też ciuszki ciązowe w Lidlu ale były same rozmiary xxxl
prawie 10 tc
nikt kto nie wiem nie domysla sie
rzeczywiście nic nie widać Ja już mam duży brzuchol
reklama
Podziel się: