reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Aniołeczek szalejesz z ciuszkami :-)
Kingajanik ładny brzuszek :-)
ja nic nie kupuję bo przyjdzie na to czas, a jak bedzie synek to troche po starszym mi zostało okazów :-) więc bedzie jak znalazł
:cool2:

Ostatnia edycja:
zazdroszczę bo u mnie jeszcze nic nie widać...tzn ja nic nie widzę :(

u mnie też jakos super extra nie widać - jakbym się najadła albo miała wzdęcia a najbardziej widać wieczorem...na razie starciłam talie po prostu - wchodzę normalnie we wszystkie ciuchy tylko się nie dopinam...
a dzisiaj pogoda taka średnia wieć ubrałam getry i zaraz chyba tą gumkę wyrwę, bo mnie tak denerwuje!!!
zaraz na allegro zrobię zakupy....

czy Wasze brzuszki też są takie wrażliwe na ucisk???

LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
niedlugo trzeba sie bedzie zaopatrzyc w ciążowe z prawdziwego zdarzenia :happy2:

LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
niedlugo trzeba sie bedzie zaopatrzyc w ciążowe z prawdziwego zdarzenia :happy2:

bardzo lubię ciuchy z F&F :)
a ja do tej pory w sukienkach chodziłam- bo to najwygodniej ale zimno się zrobiło i chyba sobie getry ciązowe kupię... ostatnio widziałam że m ają też ciuszki ciązowe w Lidlu ale były same rozmiary xxxl

prawie 10 tc :)
Foto-UOJDXKFF.jpg

nikt kto nie wiem nie domysla sie ;)

dzidziol.jpg

Nasz dzidziol ma 18 mm czyli według USG 8w2d, znaczy tydzień młodszy.
Według pęcherzyka 7w4d.
Dzięki czemu mam niezłą rozbieżność terminu: według OM 19.02 USG pęcherzyk 4.03 xD

reklama
Do góry