reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

ja mam po trocju tych i tych narazie te po lewej to są 62 a te po prawej 56 u nas w rodzinie rodzą się dzieci raczej nie za duże wiec myślę, że te mniejsze też się przydadzą. co do kolorów to na razie nie kupuję tylko różowych bo uważam że dziewczynka w niebieskim może być- czemu nie? jakoś nie umiem sie powstrzymać od tych zakupów:)

smoniczka gratulacje. wspaniały wielki dzidziuś:) życzę ci bardzo udanej i zdrowej ciąży:)

reklama
no to ja powiem, że rozm. 56 większości sie przydaje. rzadko rodzą się dzieci, które nie wejdą w 56... oczywiście nie za dużo bo szybko pewnie będzie przejście w 62, ale nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko przez ten pierwszy czas mi się topiło w 62 :)

IMG_0264.jpg

Ja i mój brzusio :p wzdety troche :)

kingajanik -o, kochana, taka szczuplutka to ja chyba nigdy nie byłam, a brzuchol i bez ciąży mam dużo większy:zawstydzona/y: (to oczywiście komplement -tak dla jasności;-))

he he he ja już się szykuję, że jak moj Emil się urodził i miał 3,5 kg i 55cm to ciuszki 56 były takie na styk a po tygodniu już się nie mieścił... po prostu jak mama i tata wysocy to dzidzia też prowodpodobnie będzie długa ;)

tym razem 56 nie kupuje ;)
w sobotę byłam u mojej mamy i poszłam z nią do ciucholanu i zrządzeniem losu trafiłam na dostawę - po likidacji sklepu dzieciecego - wszystkie rzeczy nowe z metkami - body 3 zł, czapeczki 2 zł - obkupiłam się, że hej :) :) :) ha ha ha
tylko oczywiście wszyscy nosami kręcą że to za wcześnie i ża mama nie powinna kupować przed urodzeniem - zabobony - i się wkurzyłam, bo czemu mam sobie odbierać przyjemność????? wszyscy chcą kupować małe ciuszki a ja mam nie móc - każdy będzie miała radość tylko nie ja??? wrrrrrrr ja to mogę pieluchy kupować i majtki poporodowe - tak??? oj zeźliłam się na całego :) ha ha ha :) :)

kingajanik -o, kochana, taka szczuplutka to ja chyba nigdy nie byłam, a brzuchol i bez ciąży mam dużo większy:zawstydzona/y: (to oczywiście komplement -tak dla jasności;-))

no podziwiam, że dzinsach jestes!!!! mnie wszystko uciska i już na prawdę nie mam w czym chodzić, mimo, że teoretycznie schudłam 2kg to spodni niedopinam.... :nerd:

no podziwiam, że dzinsach jestes!!!! mnie wszystko uciska i już na prawdę nie mam w czym chodzić, mimo, że teoretycznie schudłam 2kg to spodni niedopinam.... :nerd:

Zartujesz chyba ? własnie przyszły mi alladynki z allegro rozmiar S/M i naszczescie są luzne:p Planuje sobie takie kupic jeszcze bez krokowe na wiekrzy brzuszek , ale bede modna :p:p
Pozatym w dupie mi przybyło z 2 cm , a najgorsze to uda plus 2 tez :( Bo mam figure gruszki dupa duza a cycków brak

Jak wam piersi rosną ?? tzn juz zaczeły czy to dopiero bedzie ?

reklama
ach tak to jest...w 1 ciąży to we wrześniu brzuch wypinałam by coś było widać a teraz już mam ciasno...
sflaczały mi mięśnie... chyba, że jakimś cudem wyszły bliźniaki - ha ha ha ale to raczej nieprawdopodobne!!! ha ha ha

:-):-):-D:-D

Do góry