reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

oczywiście szydełko;)

smoniczka to super;) może masz jakieś pomysły??

ja przez te nudności i bóle brzucha nic nie jestem w stanie robić, niby siedzę cały dzień i mam mnóstwo czasu ktos by powiedział że lepiec byc nie może ale jest ciężko... wszystko leży i czeka na lepszy dzień;)
ja w czasie studiów też dużo na szydełku robiłam - bardzo mnie to relaksowało :) a teraz nie ma czasu - jak wracam z pracy to jest dom syn mąż pies i koty i wszystko inne....ach a tak to lubię :)

reklama
oczywiście szydełko;)

smoniczka to super;) może masz jakieś pomysły??

ja przez te nudności i bóle brzucha nic nie jestem w stanie robić, niby siedzę cały dzień i mam mnóstwo czasu ktos by powiedział że lepiec byc nie może ale jest ciężko... wszystko leży i czeka na lepszy dzień;)

Powiem szczerze, że mam to samo. Z utęsknieniem czekam na wenę:)

skoro mamy wątek do chwalenia sie to chciałabym sie wam pochwalić moją dotychczasową kolekcja ubranek dla mojego malca:) te które zakupiłam dziś i czesć posiadanych(kupionych:)) już wcześniej czyli łupy z ostatnich 6 tygodni:) Jestem nienormalna! ale co tam:-)

DSC02767.jpg

nieźle aniołku, a mój mąż mówi że to ja zwariowałam :) mam na razie w sumie tylko cztery ciuszki (bodziaki i pajacyki)

no dobra i jedno body o którym on nie wie :) z napisem kocham mojego tatę :p

skoro mamy wątek do chwalenia sie to chciałabym sie wam pochwalić moją dotychczasową kolekcja ubranek dla mojego malca:) te które zakupiłam dziś i czesć posiadanych(kupionych:)) już wcześniej czyli łupy z ostatnich 6 tygodni:) Jestem nienormalna! ale co tam:-)

Zobacz załącznik 482567

a jakie rozmiary ubranek kupujesz? ja z doświadczenia wiem że nie ma co kupować 56- wystarczy kilka sztuk, ja miałam 56 naprawdę kilka sztuk a i tak młoda wszystkiego nie nosiła:)

a jakie rozmiary ubranek kupujesz? ja z doświadczenia wiem że nie ma co kupować 56- wystarczy kilka sztuk, ja miałam 56 naprawdę kilka sztuk a i tak młoda wszystkiego nie nosiła:)

a ja mam np inne doswiadczenie :-D
przy Mai mialam tylko kilka pajacow(jakies 3 sztuki) na 56 i cala reszte na 62. Mala urodzila sie 56cm i 3400g, w dniu wypisu wazyla 3kg i topila sie w rozm. 62 wiec wracajac ze szpitala pojechalismy do sklepu ja ledwo chodzaca po CC bylam dokupic troche malych cuhcow na 56. W rozm 56 pochodzila ponad mies. czasu.
Teraz lepiej zaopatrze sie w male ciuchy :tak:

Dziewczyny, chcę już poznać płeć by kupować te cuda:D Nie mogę już wytrzymać, ale nie ma sensu przecież zaopatrywać dzidzie w same biele, beże i żółcie;P

reklama
Do góry