reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Aniołeczek szalejesz z ciuszkami :-)
Kingajanik ładny brzuszek :-)
ja nic nie kupuję bo przyjdzie na to czas, a jak bedzie synek to troche po starszym mi zostało okazów :-) więc bedzie jak znalazł
:cool2:

Ostatnia edycja:
zazdroszczę bo u mnie jeszcze nic nie widać...tzn ja nic nie widzę :(

u mnie też jakos super extra nie widać - jakbym się najadła albo miała wzdęcia a najbardziej widać wieczorem...na razie starciłam talie po prostu - wchodzę normalnie we wszystkie ciuchy tylko się nie dopinam...
a dzisiaj pogoda taka średnia wieć ubrałam getry i zaraz chyba tą gumkę wyrwę, bo mnie tak denerwuje!!!
zaraz na allegro zrobię zakupy....

czy Wasze brzuszki też są takie wrażliwe na ucisk???

LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
niedlugo trzeba sie bedzie zaopatrzyc w ciążowe z prawdziwego zdarzenia :happy2:

LadyDo no u mnie nie ma mowy o wżynających się gumkach nie wysiedziałabym na fotelu 8 godzin musze mieć albo gacie z szeroką gumką albo jakieś gumowe gacie które się same dostosują. A kupilam ostatnio fajne w Tesco z F&F i teraz tylko one mi podchodzą o dżinsach nie ma mowy bo się jakas szersza zrobilam czego w lustrze nie dostrzegam ;-)
niedlugo trzeba sie bedzie zaopatrzyc w ciążowe z prawdziwego zdarzenia :happy2:

bardzo lubię ciuchy z F&F :)
a ja do tej pory w sukienkach chodziłam- bo to najwygodniej ale zimno się zrobiło i chyba sobie getry ciązowe kupię... ostatnio widziałam że m ają też ciuszki ciązowe w Lidlu ale były same rozmiary xxxl

prawie 10 tc :)
Foto-UOJDXKFF.jpg

nikt kto nie wiem nie domysla sie ;)

dzidziol.jpg

Nasz dzidziol ma 18 mm czyli według USG 8w2d, znaczy tydzień młodszy.
Według pęcherzyka 7w4d.
Dzięki czemu mam niezłą rozbieżność terminu: według OM 19.02 USG pęcherzyk 4.03 xD

reklama
Do góry