reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Dziewczyny jakie brzuchatki:) śliczne:) mój to nie jest zbyt widoczny:( szczególnie w ubraniu.
Nawet miałam taką zabawną sytuacje ostatnio- byłam z mamą na zakupach i szukałam czegoś tam dla maluszka (swoją drogą mam młodą mamę i nie wygląda na moją mamę raczej na sporo starszą siostrę) a pani się pyta "a to która z pań będzie miała dzidziusia?"

reklama
Wow Kasia brzusio cudowny i taki duży:)) ja zawsze chciałam mieć duży ... teraz zrobiłam mój z 23 i 3 dni i to po kubku kawy i babeczce ... martwi mnie troszke, że taki mały:(

Martik pieso suuuperaśny, po moim osiedlu chodził podbny taki kudłaty i nazywał się Śmieciara bo zawsze ale to zawsze w pysku nosił śmieci hehe a to puszkę po piwie, a to torebki kawałek:))
Zobacz załącznik 505545
śliczny brzusio, taki bym chciała mieć bo dzisiaj już miałam depresje że mój taki wielki:-(

piękna sukienka!

Zobacz załącznik 505634 Nasz Córka :D 14 cm do pupy ma, do góry foto 3d profilu i łapka tam jest przy buzi :)
małe zdjęcie, słabo widać niestety:no:

jakie wy już macie duuże brzuszki:szok:
poli nie dziwię sie że narzekasz na bóle spojenia dość nisko masz brzuch... według mnie bo mój sie wyżej koncentruje...
kasiadz naprawdę jest sie czym chwalić:rofl2:
a bella... szczupła ogólnie jesteś, to zamiast się cieszyc że cię brzuch do przodu nie przewraca... ładniutki i okrąglutki:-D
kinga śliczną masz córeczkę:tak:
martik fajniutki eten twój piesio:-)

a to my w 20 tygodniu, ale prosze zwrócić uwagę na lampke w tle, ma juz chyba ze 20 lat jak nie więcej... zrobił ją kiedyś mój tata i nie umiem się z nią rozstać... jeszcze moje dziecko będzie się przy niej uczyć:laugh2:
ślicznie i chyba pępek już się odznacza?

Poli, Klowee śliczne macie brzuszki, ksztaltne bardzo:))

Kasia dzięki:** Twój mi się podoba bardzo bo tak jak u dziewczyn jest zgrabny i taki ksztaltny a to najważniejsze:))

Anioleczek pochwal się brzusiem;))

Laski nie ma co sie przejmowac ze jedna ma duzy druga maly kazdej z nas lutowiatko inaczej ulozone no i inne farunki anatomiczne mamy :tak:, mi na zdjeciach wychodzi mega brzuch chyba spodnie ciazowe powiekszaja :-D jutro pykne zdjecie w normalnych portkach i sprawdzimy roznice ;-)

Cortina Ty to laska jesteś! Chyba nic nie tyjesz co? Tylko w brzuszek idzie;))
Ja to się martwię trochę bo u mnie jednak wielkość brzucha przełożyła się na welkosc Izy. Oczywiście wiem, że nie ma to aż takiego znaczenia, ale swatelko mi sie już zapala, jak ktoś mówi że mały jak na 24 tc.

hahah taaaa laska, zdjecia nie oddaja rzeczywistosci chyba :p

Bella rozumiem ze sie martwisz :tak: no naturalne ze po pierwszej ciazy ma czlowiek obawy ja poprzedno mialam maly brzuch (O TAKI 3 DNI PRZED CC http://www.mojalbum.com.pl/Foto-D4RMNH4X.jpg) i mi w szpitalu wkrecali malowdzowie, straszyli malenkim dzieckiem a moje dziecko ich wszystkich w kobia zrobilo :cool2:
Mam nadzije ze Joasia sie spisze i w lutym urodzi sie jako duza babeczka :-D no nie za zduza moze zeby matka nie musiala cierpiec za bardzo :-p a Ize rodzilo ci sie latwo ? drobna jestem moze nautra specjlanie male dzieci ci daje zeby bylo prosto urodzic :rofl2:

reklama
Cortina!! Brzuch to brzuch ale jaką ty dupke zgrabna mialas!!!
Ize to urodziłam po 2 partych dosłownie, więc luzik był:) teraz nie tyle martwię, się że mała bo wiem, że to nie oznacza chora co że mnie do szpitala wpakuja, bo wlasnie przez to nie chcieli mnie wypuścić w pierwszej ciąży, a teraz miesiąc to sobie nie wyobrazam na patologii!

Do góry