reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Wow Kasia brzusio cudowny i taki duży:)) ja zawsze chciałam mieć duży ... teraz zrobiłam mój z 23 i 3 dni i to po kubku kawy i babeczce ... martwi mnie troszke, że taki mały:(

Martik pieso suuuperaśny, po moim osiedlu chodził podbny taki kudłaty i nazywał się Śmieciara bo zawsze ale to zawsze w pysku nosił śmieci hehe a to puszkę po piwie, a to torebki kawałek:))
DSC04472.jpg

Bella- sliczny brzusio:)))
a co do psa, to jest najprawdziwszy, rasowy york, ale moge zapomniec o kokardkach czy dlugich wlosach... wlezie w kazda dziure i musi sprawdzic kazdy krzaczek, wiec pani fryzjerka obcina go tak na lobuza bo tak najprosciej utrzymac go w czystosci:) a tak poza tym to bardzo dobry pies dla alergikow bo ma wlosy zamiast siersci i nie uczula absolutnie- z tego wzgledu rowniez trafil do nas bo ja alergik okropny na siersc jestem:)

Martik to tamten nie był rasowy:)) ten fryz "na łobuza" mnie zmylił:)) ja to lubię wszystkie zwierzątka:)) nawet ostatnio chciałam patyczaka kupić:)))

Bella śliczny brzunio :-) i nie wydaję mi się żeby był mały, może taka twoja uroda. Ja w sumie mam podobny gabarytami do twojego (tak mi się przynajmniej wydaje patrząc na twoją fotkę).

reklama
Do góry