reklama
Cortina
Fanka BB :)
znajomi musza zbadac wzrok w autobusach, sklepach my ciezarne jestesmy niewidzialne nawet w 9 mies.Znaczy ja go widzę ale znajomi czy inni ludzie już nie
sylwia_m18
znajomi musza zbadac wzrok w autobusach, sklepach my ciezarne jestesmy niewidzialne nawet w 9 mies.
Tu się muszę zgodzić w 100% Nawet jakby któraś miała brzuch jak przy trojaczkach to nikt nie zauważy.
Brzuszki i sówki piękne!
martuszka5
dzieki dziewczyny za miłe słowa
anioleczek12341
hehe ale mnie pocieszacie ale miłe to dziękuję
Martuszka a jak zrobiłaś te sowy?
Martuszka a jak zrobiłaś te sowy?
martuszka5
Aniołeczek- no one malowane są...farbami. Jedne na płótnie, inne na deskach malarskich.
anioleczek12341
WOW! No to jestem pod ogromnym wrażeniem gratuluję talentu Być moze pisałaś o tym, że są malowane, ale jakoś mi umknęło przepraszam
reklama
Ale tu dawno nie zaglądałam...
a tu takie ładne brzuszki i te większe (kasiadz - wow) i te mniejsze Wszystkie cudne
martik - piesio jest boski tez bym chciała takiego łobuza No... ale to chyba najwczesniej za jakieś 2-3 latka
matuszka - gratuluję talentu. Sowy bardzo mi sie podobają. Będąc w ciąży z Mikołajem chciałam wyhaftować (h. krzyżykowym)postaci z Kubusia Puchatka. Każda postać na innym obrazku (tak 20 x 20 cm)... no ale nie wyszło... nie zmobilizowałam się jednak ;-)
a tu takie ładne brzuszki i te większe (kasiadz - wow) i te mniejsze Wszystkie cudne
martik - piesio jest boski tez bym chciała takiego łobuza No... ale to chyba najwczesniej za jakieś 2-3 latka
matuszka - gratuluję talentu. Sowy bardzo mi sie podobają. Będąc w ciąży z Mikołajem chciałam wyhaftować (h. krzyżykowym)postaci z Kubusia Puchatka. Każda postać na innym obrazku (tak 20 x 20 cm)... no ale nie wyszło... nie zmobilizowałam się jednak ;-)
Podziel się: