reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Cortina!! Brzuch to brzuch ale jaką ty dupke zgrabna mialas!!!
Ize to urodziłam po 2 partych dosłownie, więc luzik był:) teraz nie tyle martwię, się że mała bo wiem, że to nie oznacza chora co że mnie do szpitala wpakuja, bo wlasnie przez to nie chcieli mnie wypuścić w pierwszej ciąży, a teraz miesiąc to sobie nie wyobrazam na patologii!

reklama
cortina laseczka ze hoh

bella no to na twoją prośbę zrobiłam dziś: tylko że sie najpierw objadłam:)

DSC02952.jpg

ślicznie dziewczyny wyglądacie na tych zdjęciach :)
ja własnie próbowałam zrobić sama zdjęcie mojego brzucha, i skonczyło sie klapą :-D wygladam jak monster, nie wiem jak wyłączyć lampę w telefonie, idzie mi na pół brzucha jakiś poblask od tej lampy, sylwetka zniekształcona, krótkie nózki.... dałam sobie spokoj :-D

za to wstawiam zdjecia obrazków jakie zrobiłam do pokoju dziecinnego, miałam jeszcze więcej ale dałam siostrze- dla jej dzieci (takie z pieskiem) i jedną sowę dla malej dziewczynki. Resztę chyba sprzedam.... może....:-D:-D

Cortina laska, że ho ho. My po porodzie będziemy siódme poty wyciskać a ty z porodówki jak modelka z żurnala wyjdziesz :-D:rofl2:

Aniołeczek brzuszek widać bardzo dobrze (nie wiem czepu piszesz, że jest mało widoczny) piękny i z daleka widać, że ciążowy :-)

Martuszka śliczne sówki :-)

reklama
smoniczka no może na tym zdjęciu tak ale w rzeczywistości jak ubiorę jakiś normalny struj na wyjście to tego brzucha nie widać. Znaczy ja go widzę ale znajomi czy inni ludzie już nie:)

Do góry