reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

KASIADZ ale masz śliczny brzusiu!!! a Antosia to dopiero słodziak:)
MARTIK znajomi tez maja yorka na łobuza obciachanego. :-D życia w tym tyle że w głowie się nie mieści. wszedzie pełno. też kocham zwierzaczki. ja mam
shi-tzu i też maja włosy. mamy pospolitego burka i go bardzo kocham ale jak się tulę do stworka to zaraz czerwona wysypka i swedzi:(
BELLA nie narzekaj. pięknie wyglądasz i przynajmniej toczyc się nie bedziesz musiała:)

reklama
skanuj0001.jpg Nasz Córka :D 14 cm do pupy ma, do góry foto 3d profilu i łapka tam jest przy buzi :)

jakie wy już macie duuże brzuszki:szok:
poli nie dziwię sie że narzekasz na bóle spojenia dość nisko masz brzuch... według mnie bo mój sie wyżej koncentruje...
kasiadz naprawdę jest sie czym chwalić:rofl2:
a bella... szczupła ogólnie jesteś, to zamiast się cieszyc że cię brzuch do przodu nie przewraca... ładniutki i okrąglutki:-D
kinga śliczną masz córeczkę:tak:
martik fajniutki eten twój piesio:-)

a to my w 20 tygodniu, ale prosze zwrócić uwagę na lampke w tle, ma juz chyba ze 20 lat jak nie więcej... zrobił ją kiedyś mój tata i nie umiem się z nią rozstać... jeszcze moje dziecko będzie się przy niej uczyć:laugh2:

Załączniki

• DSC03484.jpg
    DSC03484.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Poli- super brzuszek, a sukienka sliczna:)))
Kinga- sliczne fotki:)))
Klowee- jaki brzunio fajny:)))
slicznie wygladacie dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
Do góry