reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Foteczki dzieci sliczne az jestem ciekawa jak nasze cudo teraz wygląda.

Ubranka macie upolowane super, umiecie szperac w sklepach i lumpkach i wygrzebać perełki za grosik.

Orchideo a gdzie czapka i wąsik z brodą dla zielonego skrzacika?:-D

takie pajace przebrania sa przeurocze a dzieciaki w nich przesłodkie...

Kiedys widziałam pajacyk ala garniturek dla małego eleganta na wizytkę gości w sam raz he he

reklama
śliczne zakupy a dzieciątka jeszcze ładniejsze!!!

a oto my:)

20 tydzień:
20 tydzień ciąży (2).jpg

22 tydzień:
22 tydzień ciąży (2).jpg

Ostatnia edycja:
Kasiadz- jaki fajny brzunio, i taki juz duzy!:))) ja nie mam nawet polowy tego :(((
Ja tak dla odmiany od brzuszkow i fotek z usg wrzuce zdjecie pt:
Moj zwierz na porannym, niedzielnym spacerku:)07.10.12.jpg

śliczne zakupy a dzieciątka jeszcze ładniejsze!!!

a oto my:)

20 tydzień:
Zobacz załącznik 505316

22 tydzień:
Zobacz załącznik 505317

Wow ale apartament ja pierdziele, ja z takim to na porodówke pójdę he he teraz to chyba nawet połowy z tego nie mam :szok:

Maluszek słodziak a te mebelki mmmm miodzio...

Kasiadz- jaki fajny brzunio, i taki juz duzy!:))) ja nie mam nawet polowy tego :(((
Ja tak dla odmiany od brzuszkow i fotek z usg wrzuce zdjecie pt:
Moj zwierz na porannym, niedzielnym spacerku:)Zobacz załącznik 505357

Słodziutki, taki zapatrzony gdzies taaaaaaaaaaaam.

kasiadz a wybiło Ci pępek? Bo ja mam podobnej wielkości brzusio (w obwodzie 110 cm) i pępek trochę mi się spłaszczył ale nie jest wypukły, taki typowo ciążowy :( a jak u Ciebie?

reklama
Do góry