reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Foteczki dzieci sliczne az jestem ciekawa jak nasze cudo teraz wygląda.

Ubranka macie upolowane super, umiecie szperac w sklepach i lumpkach i wygrzebać perełki za grosik.

Orchideo a gdzie czapka i wąsik z brodą dla zielonego skrzacika?:-D

takie pajace przebrania sa przeurocze a dzieciaki w nich przesłodkie...

Kiedys widziałam pajacyk ala garniturek dla małego eleganta na wizytkę gości w sam raz he he

reklama
śliczne zakupy a dzieciątka jeszcze ładniejsze!!!

a oto my:)

20 tydzień:
20 tydzień ciąży (2).jpg

22 tydzień:
22 tydzień ciąży (2).jpg

Ostatnia edycja:
Kasiadz- jaki fajny brzunio, i taki juz duzy!:))) ja nie mam nawet polowy tego :(((
Ja tak dla odmiany od brzuszkow i fotek z usg wrzuce zdjecie pt:
Moj zwierz na porannym, niedzielnym spacerku:)07.10.12.jpg

śliczne zakupy a dzieciątka jeszcze ładniejsze!!!

a oto my:)

20 tydzień:
Zobacz załącznik 505316

22 tydzień:
Zobacz załącznik 505317

Wow ale apartament ja pierdziele, ja z takim to na porodówke pójdę he he teraz to chyba nawet połowy z tego nie mam :szok:

Maluszek słodziak a te mebelki mmmm miodzio...

Kasiadz- jaki fajny brzunio, i taki juz duzy!:))) ja nie mam nawet polowy tego :(((
Ja tak dla odmiany od brzuszkow i fotek z usg wrzuce zdjecie pt:
Moj zwierz na porannym, niedzielnym spacerku:)Zobacz załącznik 505357

Słodziutki, taki zapatrzony gdzies taaaaaaaaaaaam.

kasiadz a wybiło Ci pępek? Bo ja mam podobnej wielkości brzusio (w obwodzie 110 cm) i pępek trochę mi się spłaszczył ale nie jest wypukły, taki typowo ciążowy :( a jak u Ciebie?

reklama
Do góry