reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Słodkie macie foteczki tych swoich maluszków:-D:-D
Nic tylko patrzeć i patrzeć :-D

My dostalismy łóżeczko z materacykiem od znajomych moich teściów:-) Nie chcieli nawet złotówki:no:;-) a łóżeczko wygląda jak nówka nie śmigane:tak::-D:cool2: I co najważniejsze jest drewniane (sosnowe)- takie jak chciałam:-D Jak mi się uda to wstawię:-) fotę

reklama
Nacik nózia piłkarza i siusiaczek macho:)
Cortina Oluś się trochę wypiał na nas no ale cóż wiedziałże tyle kobiet będzie go ogladać to się zawstydził:-) gratulacje mamuśki.

oto nasza Lenka (o ile się nic nie zmieni:-D)
zdęcie w środku to rozłożone nózki i pusta czyli c****:-D
IMG_0508.jpg

CORTINA piękny ten Twój Oluś:)
POLI bardzo ładna posciel zamówiłas:)

poli pościel śliczna:tak:
domikcw super foteczki pięknej Lenki:-)
Cortina to się Oluś wypiął i tyle:-D mój Jaś też taki uparty był i udało się tylko zbliżenie buźki z boku zrobić - widać uszko i troszkę usteczek - to zdjątko sprzed 2 tygodni

Laski ale pokolenie miss i misterow rosnie. Piękne dzieciaczki ...tylko co one na to, ze w tak młodym wieku w tak odważnych pozach są fotografowane i wrzucane do sieci?? Hihi
Jak nie dostanę w czwartek fajnej foty mojej małej to wstawie z usg polowkowego;))

reklama
No to nadrabiając zaległości zdjęciowe zapraszam do oglądania :) [wieczorem wyczytam i napiszę coś na ogólnym] buziaki dziewczyny!

Moja Mysz w 17 tygodniu: 5.jpg

A poniżej dotychczasowy dorobek zakupowy. Dla ciekawych dodam, że za najdroższą rzecz zapłaciłam 29.90 i był to gruby pajacyk (rozmiarowo większy niż na pierwsze miesiące ale na jesień jak znalazł, była promocja więc skorzystałam) a reszta ciuszków ceny od 1,50 - 9 zł:) a więc:6.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 43
  • 4.jpg
    4.jpg