reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Słodkie macie foteczki tych swoich maluszków:-D:-D
Nic tylko patrzeć i patrzeć :-D

My dostalismy łóżeczko z materacykiem od znajomych moich teściów:-) Nie chcieli nawet złotówki:no:;-) a łóżeczko wygląda jak nówka nie śmigane:tak::-D:cool2: I co najważniejsze jest drewniane (sosnowe)- takie jak chciałam:-D Jak mi się uda to wstawię:-) fotę

reklama
Nacik nózia piłkarza i siusiaczek macho:)
Cortina Oluś się trochę wypiał na nas no ale cóż wiedziałże tyle kobiet będzie go ogladać to się zawstydził:-) gratulacje mamuśki.

oto nasza Lenka (o ile się nic nie zmieni:-D)
zdęcie w środku to rozłożone nózki i pusta czyli c****:-D
IMG_0508.jpg

CORTINA piękny ten Twój Oluś:)
POLI bardzo ładna posciel zamówiłas:)

poli pościel śliczna:tak:
domikcw super foteczki pięknej Lenki:-)
Cortina to się Oluś wypiął i tyle:-D mój Jaś też taki uparty był i udało się tylko zbliżenie buźki z boku zrobić - widać uszko i troszkę usteczek - to zdjątko sprzed 2 tygodni

Laski ale pokolenie miss i misterow rosnie. Piękne dzieciaczki ...tylko co one na to, ze w tak młodym wieku w tak odważnych pozach są fotografowane i wrzucane do sieci?? Hihi
Jak nie dostanę w czwartek fajnej foty mojej małej to wstawie z usg polowkowego;))

reklama
No to nadrabiając zaległości zdjęciowe zapraszam do oglądania :) [wieczorem wyczytam i napiszę coś na ogólnym] buziaki dziewczyny!

Moja Mysz w 17 tygodniu: 5.jpg

A poniżej dotychczasowy dorobek zakupowy. Dla ciekawych dodam, że za najdroższą rzecz zapłaciłam 29.90 i był to gruby pajacyk (rozmiarowo większy niż na pierwsze miesiące ale na jesień jak znalazł, była promocja więc skorzystałam) a reszta ciuszków ceny od 1,50 - 9 zł:) a więc:6.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 3.jpg
    3.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 46
  • 4.jpg
    4.jpg