reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Dziękuje dziewczyny ale Wam powiem, że 14 kg przytyłam! i noooogi mam takie parówki i jeszcze cellulit mi się okropny zrobił.. więc będzie co robić po porodzie. Choć rozstępów narazie udało mi się uniknąć to czuje, że jeszcze wylezą..

druga zona mojego meza :cool2: jak moj maz wraca z pracy to Kocica jak pies sie cieszy, jesczez kapci mu nie przynosi ale pracujemy nad tym :rofl2:
Foto-KWF4GZDP.jpg

Cortina to Ty robiłaś zdjęcie? Bo ta kocica wygląda jakby miała komuś w pysk natrzaskać :-D:-D:-D

No ale poważnie- śliczna :) I jakie tulipki masz w domu!
hahaha tak ja ! :rofl2:
noooo ona czesto ma ochote mi natrzaskac bo ja jestem dla niej tylko od sprzatania kuwety :-p z M. to nawet do lazienki chodzi ! pozatym pan daje saszetki a jak karze jej suche zarcie jesc :-p

reklama
Do góry