reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Dziękuje dziewczyny ale Wam powiem, że 14 kg przytyłam! i noooogi mam takie parówki i jeszcze cellulit mi się okropny zrobił.. więc będzie co robić po porodzie. Choć rozstępów narazie udało mi się uniknąć to czuje, że jeszcze wylezą..

druga zona mojego meza :cool2: jak moj maz wraca z pracy to Kocica jak pies sie cieszy, jesczez kapci mu nie przynosi ale pracujemy nad tym :rofl2:
Foto-KWF4GZDP.jpg

Cortina to Ty robiłaś zdjęcie? Bo ta kocica wygląda jakby miała komuś w pysk natrzaskać :-D:-D:-D

No ale poważnie- śliczna :) I jakie tulipki masz w domu!
hahaha tak ja ! :rofl2:
noooo ona czesto ma ochote mi natrzaskac bo ja jestem dla niej tylko od sprzatania kuwety :-p z M. to nawet do lazienki chodzi ! pozatym pan daje saszetki a jak karze jej suche zarcie jesc :-p

reklama
Do góry