reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

15012013156.jpgchwalę się:-D

reklama
poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić:rofl2:

poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić:rofl2:

ja mam tak samo- łóżeczko czeka przykryte kocykiem;) Oj biedna ta Twoja psiunia hhehe.. U moich rodziców też temat nr 1- jaki ich Kubuś biedny, jak on zareaguje na Leosia haha

ja wierzę w to, że zareaguje pozytywnie:tak:on kocha dzieci, jest bardzo delikatny i wie na ile może sobie pozwolić, łóżeczko jest ustawione tak, żeby czarnuch mógł podglądać maleństwo przez szczebelki:-Djuż nie mogę się doczekać kiedy włoży tam swoją czarna mordkę:-D

aniołeczek to jest moskitiera ;)

agaod łóżeczko super, pościel przepiękna, moskitiera jeszcze lepsza, ja też mam ale na razie jej nie zakładam, bo łóżeczko mam tak ustawione, że dostęp do niego jest z dwóch stron i jak założę moskitierę to sobie dostęp ograniczę...u mnie też już wszystko w pełnej gotowości...:)

reklama
Agaod pięknie :-)
Oj chyba będę bardziej namawiać męża żeby złożył łóżeczko, bo jak na razie to stwierdza, że jeszcze jest czas :wściekła/y::szok:

Agaod ja też się zastanawiam jak nasz szatan zareaguje na maleństwo, wierzę, że będzie dobrze :-)

Do góry