reklama
poli0105
Fanka BB :)
agaod, super wyrko Ja dziś prasowałam pościel, matkooo jedyna= przez te aplikacje to była mordęga istna
agaod
poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić
poli0105
poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić
ja mam tak samo- łóżeczko czeka przykryte kocykiem Oj biedna ta Twoja psiunia hhehe.. U moich rodziców też temat nr 1- jaki ich Kubuś biedny, jak on zareaguje na Leosia haha
agaod
ja wierzę w to, że zareaguje pozytywnieon kocha dzieci, jest bardzo delikatny i wie na ile może sobie pozwolić, łóżeczko jest ustawione tak, żeby czarnuch mógł podglądać maleństwo przez szczebelkijuż nie mogę się doczekać kiedy włoży tam swoją czarna mordkę
anioleczek12341
łózeczko super. mam taki sam baldachim
kwasia
aniołeczek to jest moskitiera
agaod łóżeczko super, pościel przepiękna, moskitiera jeszcze lepsza, ja też mam ale na razie jej nie zakładam, bo łóżeczko mam tak ustawione, że dostęp do niego jest z dwóch stron i jak założę moskitierę to sobie dostęp ograniczę...u mnie też już wszystko w pełnej gotowości...
agaod łóżeczko super, pościel przepiękna, moskitiera jeszcze lepsza, ja też mam ale na razie jej nie zakładam, bo łóżeczko mam tak ustawione, że dostęp do niego jest z dwóch stron i jak założę moskitierę to sobie dostęp ograniczę...u mnie też już wszystko w pełnej gotowości...
anioleczek12341
kwasia a co to za różnica? dla mnie to jest baldachim i juz. nie wiem czym różni się jedno od drugiego... Grunt ze ładnie wygląda
reklama
Agaod pięknie :-)
Oj chyba będę bardziej namawiać męża żeby złożył łóżeczko, bo jak na razie to stwierdza, że jeszcze jest czas
Agaod ja też się zastanawiam jak nasz szatan zareaguje na maleństwo, wierzę, że będzie dobrze :-)
Oj chyba będę bardziej namawiać męża żeby złożył łóżeczko, bo jak na razie to stwierdza, że jeszcze jest czas
Agaod ja też się zastanawiam jak nasz szatan zareaguje na maleństwo, wierzę, że będzie dobrze :-)
Podziel się: