reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

15012013156.jpgchwalę się:-D

reklama
poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić:rofl2:

poli, ja wszystko co prasuję, prasuję tak na odwal się, nie cierpię tego robić a do tego tak jak mówisz, te aplikacje czy hafty przeszkadzają:-)łóżeczko stoi przykryte kocykiem i jest gotowe na przyjęcie śpiocha...a ta skrzyneczka obok to zabawki mojego psiaka, stała tam od 2 lat i nie mogłam mu tego zrobić i jej przestawić:rofl2:

ja mam tak samo- łóżeczko czeka przykryte kocykiem;) Oj biedna ta Twoja psiunia hhehe.. U moich rodziców też temat nr 1- jaki ich Kubuś biedny, jak on zareaguje na Leosia haha

ja wierzę w to, że zareaguje pozytywnie:tak:on kocha dzieci, jest bardzo delikatny i wie na ile może sobie pozwolić, łóżeczko jest ustawione tak, żeby czarnuch mógł podglądać maleństwo przez szczebelki:-Djuż nie mogę się doczekać kiedy włoży tam swoją czarna mordkę:-D

aniołeczek to jest moskitiera ;)

agaod łóżeczko super, pościel przepiękna, moskitiera jeszcze lepsza, ja też mam ale na razie jej nie zakładam, bo łóżeczko mam tak ustawione, że dostęp do niego jest z dwóch stron i jak założę moskitierę to sobie dostęp ograniczę...u mnie też już wszystko w pełnej gotowości...:)

reklama
Agaod pięknie :-)
Oj chyba będę bardziej namawiać męża żeby złożył łóżeczko, bo jak na razie to stwierdza, że jeszcze jest czas :wściekła/y::szok:

Agaod ja też się zastanawiam jak nasz szatan zareaguje na maleństwo, wierzę, że będzie dobrze :-)

Do góry