Żanetka - nie ryzykowałabym ze skakanką. Basen bardzo dobre rozwiązanie, a skakanka obciąży bardzo kolana i stawy skokowe, tak samo z resztą jak bieganie. Uczulam, że nie dość, że można się nabawić kontuzji, to jeszcze sylwetka może się zmienić. Nie bez powodu u kobiet po porodzie pozostają szersze biodra.
reklama
cudowne psiaki. Mi też marzy się taki przyjaciel ale póki co mamy Edka więc piesek odpada. Poza tym boję się po raz kolejny przywiązać- miałam suczkę 15 lat i wszyscy strasznie przeżyliśmy jej stratę. Mimo, że minęły już ponad dwa lata to do tej pory łezka się w oku kręci.
paol1nka
Fanka BB :)
apropo basenu to jak szybko po porodzie można iść na basen, całą ciążę jestem za nim stęskniona, a nie chciałam iść ze względu na infekcje, jedynie popluskałam się na ogrodowym w lato
jak się zagoisz
piękne macie te labki my od dawna marzymy o labku jak Synuś podrośnie to i psiak pojawi się w naszym domu a wcześniej (może już w przyszłym roku) drugi Norweg
smoniczka ja też bym chciała wziąć psa ze schroniska, ale nie dam rady tam pójść... widok tych zwierzaków rozerwałby mi serce... wystarczy że na fb 'subskrybuje' wiadomości z naszego miejskiego schroniska i nie raz mi się serce kraje...
smoniczka ja też bym chciała wziąć psa ze schroniska, ale nie dam rady tam pójść... widok tych zwierzaków rozerwałby mi serce... wystarczy że na fb 'subskrybuje' wiadomości z naszego miejskiego schroniska i nie raz mi się serce kraje...
MegiPegi wiem doskonale co czujesz...ja nie jestem w stanie oglądać takich rzeczy nawet na fb. Gdy ktoś coś udostępnia to zaraz robię ukryj bo potem choruję tydzień. Podziwiam osoby które biorą zwierzaki ze schroniska-też bym chciała ale nie potrafiłabym tam pójść i wziąć jednego.
paol1nka
Dlatego ja prawdopodobnie wyślę męża, bo chcemy szczeniaka, żeby się wychowywał razem z dzieciakami. Jak ja bym poszła, to pewnie wróciłabym z najstarszym i najbrzydszym psiakiem...
poli0105
my też Leosiowi chcemy sprawić pieska, ale by sam sobie wybrał w schronisku, tak ok 3 lat jak będzie miał
Błękitna_Orchidea
Piękne psiaczki dziewczyny.. ja mojego pochowałam 1.04.2012 niestety i powiedziałam: nigdy więcej psa.
Cudownie jest wychowywać się z psem bo od małego miałam pieska w domu i nauczyłam się dzięki temu odpowiedzialności i tego, że trzeba się kimś opiekować, o kogoś dbać.. I dla dzieci dobre jest posiadanie psa ale z perspektywy czasu widzę, że to ogromny obowiązek - wyjechać nie można na długo bo pies, jak wyjechać to już tylko z psem, problem z kim zostawić, na długo z domu nie wyjdziesz bo trzeba wyprowadzić.. no chyba, że nauczy się na kibelek! he .. trzeba być świadomym tego po prostu kocham psy ale po 13 latach wychowywania pieska nie chcę.. mam dwa koty i starczy
Cudownie jest wychowywać się z psem bo od małego miałam pieska w domu i nauczyłam się dzięki temu odpowiedzialności i tego, że trzeba się kimś opiekować, o kogoś dbać.. I dla dzieci dobre jest posiadanie psa ale z perspektywy czasu widzę, że to ogromny obowiązek - wyjechać nie można na długo bo pies, jak wyjechać to już tylko z psem, problem z kim zostawić, na długo z domu nie wyjdziesz bo trzeba wyprowadzić.. no chyba, że nauczy się na kibelek! he .. trzeba być świadomym tego po prostu kocham psy ale po 13 latach wychowywania pieska nie chcę.. mam dwa koty i starczy
reklama
kwasia
dziewczyny normalnie mam podobne psy do Waszych a dokładniej moi rodzice mają takiego jak paol1nka oto i on( a raczej ona - Kira):
a teściowie mają podobnego do psiaka smoniczki:
Dziś niestety zdechł nasz kociak miał 13 lat co prawda ale wydaje nam się, że powód jego śmierci był inny niż starość bo strasznie schudła i do tego kulała, chyba ją auto potrąciło albo coś, nie umiała biedaczka jeść i niemalże z głodu umarła a tak wyglądała:
a teściowie mają podobnego do psiaka smoniczki:
Dziś niestety zdechł nasz kociak miał 13 lat co prawda ale wydaje nam się, że powód jego śmierci był inny niż starość bo strasznie schudła i do tego kulała, chyba ją auto potrąciło albo coś, nie umiała biedaczka jeść i niemalże z głodu umarła a tak wyglądała:
Ostatnia edycja:
Podziel się: