reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hej dziewczyny, u nas dzisiaj taki spokoj...maly pistanowil dac nam odpoczac:) ja od porodunjeszcze sie nie wazylam...nie mam wagi w domu :/ a taka ciekawa jestem ile waze..
Ciekawe jak Joasia. Czy sa od niej jakies wiesci? Moze juz urodzila...

reklama
Oj, tak tak, są, ale dopiero łapię chwilę pomiędzy chorą Mają a Mikołajem i resztą domu.

Info od Joasi:-)
"Witam nareszcie rozpakowana. O 9:15 urodziła się Zuza. 3470g,55cm,9 pkt,ale nie wiem narazie czemu. Przeszłam wszystkie fazy sn i skończyło się cc. Gdyby nie mój lekarz,który w?aśnie zaczął dyżur, to rzeznicy torturowali by mnie pewnie jeszcze z godzine albo dwie. Wszystko opisze jak dojde do siebie. Zuza coś leciuchno podoila i drzemie. Pewnie zaraz ją zabiorą, bo mi puszcza znieczulenie. Pozdrawiam ciotki z BB"
I tu następuje jeszcze buziaczek i serduszko:-) :-) :-) a wiadomość jest z 12:12.

Monila, jak mam nie lecieć z wagi jak jem jeszcze mniej niż w ciąży? Jak czegoś spróbuję to potem mam polkę galopkę z Mikołajem. Wczoraj zjadlam 3 ciasteczka maślane, dziś jest wysypany. Zobaczymy co będzie po dzisiejszym spagetti.
Majka ciągle gorączkuje, kaszel oskrzelowy, oczy załzawione. Próbowałam dodzwonić się do jej pediatry, ale nie odbiera. Musimy jakoś do jutra wytrzymać, ale już się boję nocy.

Hej. U mnie kryzys bo od jutra sama z dwójką. Werka miała dziś jakis dziwny atak krzyku - cyc kupa cyc kupa cyc i padła. Wczorajsza noc super. Taka pierwsza fajna. Dziś jakeś krzyki. :/ koper i rummianek można tygodniowweemu dziecku?

Tak się rozpakowujecie że nie orientuje się ile zostało 2w1?

Gratuluj3 rozpakowanym!

Hej dziewczyny. Ja juz w domu. Niestety sama. Moja mała ma sepse. Przenieśli ją dziś do innego szpitala. Ma szczęście odmiana tej sepsy dobrze sie leczy. Całe szczęście ze nie wypuścili mnie w piątek do domu. Mała jest pod bardzo dobrą opieką. Jestem dobrej myśli. Za tydzień najważniejsze wyniki badan. Wynik posiewu płynu rrdzeniowo mózgowego. Jeżeli zakażenie się tam Wdało to powikłania są bardzo groźne. Ale na tym etapie można powiedzieć ze prawdodobienstwo jest bardzo niskie. Wierze i wiem ze wszystko będzie w porządku. Musi !

Edda kochana zdrówka dla małej, trzymam kciuki za te wynikibadań

u mnie starszak chyba zaraził siostre bo wydaje mi się że delikatnie pokasłuje :( jtr będę musiała odwiedzić przychodnie bo u Kacpra też poprawy nie widać

O jacież pierdzielę, jak mawiała Pola z Przepisu na życie... Edda, skąd to qrestwo??? Trzymaj się kochana, a my będziemy trzymać kciuki za malutką

Spokojnej nocy

Niestety nie wiadomo skąd. Prawdopodobnie zaraziła się ode mnia jakąś bakterią a ta zajęła jej cały organizm. U mojej małej objawiało się to tym ze dużo ulewała a właściwie wymiotowala. To zaniepokoiło doktorke w szpitalu i zleciła badania które potwierdziły ze to zakażenie. U mojej akurat się to objawiało wymiotami ale może roznie .

reklama
Witam

Edda kochana trzymaj sie , bedzie dobrze Hania jest napewno silna dziewczynka i szybko wroci do Was :tak: a gdzie małą przewieżli ?? na Ligote ??? przytulam :*

Do góry