reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Witam po długiej przerwie :-) z Oliśkiem na rekach :-D własnie zasypia ..:-p wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel ... tesciowa przybyła z pomoca ale nie wiem po co bo sama sobie poradziłam az dumna z siebie jestem :-D Olis to taki maminy cycus ... spi zemna :-p haha a tak sie zapierałam :-) odezwe sie pozniej to napisze wiecej :-D

reklama
Mamo Stacha odruch ssania zapewne jest, ale nie zawsze prawidłowo rozwinięty (czasem za słaby, czasem za mocny itp.) i chodzi o to, żeby wyrobił się prawidłowo. A na brodawki zawsze można sobie nałożyć te nakładki to wtedy nie porani cycuszków ;-)

Hej

My w dwupaku, mam bóle krzyżowe pleców, jak na okres i jak wstaję to jakby mi miała coś wylecieć.. mała zupełnie inaczej się rusza, może teraz w krzyż kopie i na dole? Niewiem ale nocą miałam stracha, jak poprzedniu waliła w brzuch i latał tak teraz czuję ból pleców i kłucie na dole. Ma któraś tak? ciekawe czy mała wskoczyła w kanał albo szyjka się skraca? We wtorek dopiero położna, jak ten czas się wlecze. Torby stoją spakowane, mąż spanikowany każdym moim westchnięciem.

Edda zdrówka :-)
Verita ja też słyszałam że jak chcę się karmić piersią to nie powinno się dawać smoka przez pierwszy msc Powodzenia jutro ;-)
Monila a właśnie myślałam o Tobie ;-) super że już jesteście razem w domku ;-)

mnie dziś rano dopadły bóle jak na @ aż nie miałam siły do przedszkola zaprowadzić ale dziś mieli misiowy szpital i musiałam się jakoś ogarnąć potem ból minął i ogarnełam całe mieszkanko i nawet dałam radę potem z młodym na sanki wyskoczyć :-)

A mnie dziewczyny męczą biegunki od 4 dni :-( Nie wspomnę o plecach i pachwinach ale te biegunki to jakaś masakra. A dziś jak kichnęłam to normalnie sie posikałam...moje zawory popuściły.Co za wstyd :zawstydzona/y:

Ja myślałam o smoku zeby nie płakała. Syn ciumcial corka wcale ale kp. Teraz nie wypatrzyłam smoka wiec nie biorę nawet.
Idę spać z samego rana muszę byc na cc i czekać na swoją kolej :-)

Ja dzis w dzień zobaczyłam nitkę krwi w sluzie. Teraz w nocy juz sluz z krwią. Do tego pozadnie sie załatwilam.
Strasznie bolą mnie biodra a raczej kości w udach.
Leze w łóżku i zastanawiam Sie czy budzić męża.
Nie czuję jeszcze skurczow albo ich nie rozpoznaje.
No i mam chyba juz dziś po spaniu.
Generalnie boję Sie. Nie spodziewalam Sie tak szybko.

reklama
Do góry