Witam po długiej przerwie :-) z Oliśkiem na rekach własnie zasypia .. wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel ... tesciowa przybyła z pomoca ale nie wiem po co bo sama sobie poradziłam az dumna z siebie jestem Olis to taki maminy cycus ... spi zemna haha a tak sie zapierałam :-) odezwe sie pozniej to napisze wiecej
reklama
Mamo Stacha odruch ssania zapewne jest, ale nie zawsze prawidłowo rozwinięty (czasem za słaby, czasem za mocny itp.) i chodzi o to, żeby wyrobił się prawidłowo. A na brodawki zawsze można sobie nałożyć te nakładki to wtedy nie porani cycuszków ;-)
Trusia77
Fanka BB :)
Hej
My w dwupaku, mam bóle krzyżowe pleców, jak na okres i jak wstaję to jakby mi miała coś wylecieć.. mała zupełnie inaczej się rusza, może teraz w krzyż kopie i na dole? Niewiem ale nocą miałam stracha, jak poprzedniu waliła w brzuch i latał tak teraz czuję ból pleców i kłucie na dole. Ma któraś tak? ciekawe czy mała wskoczyła w kanał albo szyjka się skraca? We wtorek dopiero położna, jak ten czas się wlecze. Torby stoją spakowane, mąż spanikowany każdym moim westchnięciem.
My w dwupaku, mam bóle krzyżowe pleców, jak na okres i jak wstaję to jakby mi miała coś wylecieć.. mała zupełnie inaczej się rusza, może teraz w krzyż kopie i na dole? Niewiem ale nocą miałam stracha, jak poprzedniu waliła w brzuch i latał tak teraz czuję ból pleców i kłucie na dole. Ma któraś tak? ciekawe czy mała wskoczyła w kanał albo szyjka się skraca? We wtorek dopiero położna, jak ten czas się wlecze. Torby stoją spakowane, mąż spanikowany każdym moim westchnięciem.
Trusia77
Verita to jutro? Trzymam kciuki
edda89
Edda zdrówka :-)
Verita ja też słyszałam że jak chcę się karmić piersią to nie powinno się dawać smoka przez pierwszy msc Powodzenia jutro ;-)
Monila a właśnie myślałam o Tobie ;-) super że już jesteście razem w domku ;-)
mnie dziś rano dopadły bóle jak na @ aż nie miałam siły do przedszkola zaprowadzić ale dziś mieli misiowy szpital i musiałam się jakoś ogarnąć potem ból minął i ogarnełam całe mieszkanko i nawet dałam radę potem z młodym na sanki wyskoczyć :-)
Verita ja też słyszałam że jak chcę się karmić piersią to nie powinno się dawać smoka przez pierwszy msc Powodzenia jutro ;-)
Monila a właśnie myślałam o Tobie ;-) super że już jesteście razem w domku ;-)
mnie dziś rano dopadły bóle jak na @ aż nie miałam siły do przedszkola zaprowadzić ale dziś mieli misiowy szpital i musiałam się jakoś ogarnąć potem ból minął i ogarnełam całe mieszkanko i nawet dałam radę potem z młodym na sanki wyskoczyć :-)
sandraa82
A mnie dziewczyny męczą biegunki od 4 dni :-( Nie wspomnę o plecach i pachwinach ale te biegunki to jakaś masakra. A dziś jak kichnęłam to normalnie sie posikałam...moje zawory popuściły.Co za wstyd
Ja dzis w dzień zobaczyłam nitkę krwi w sluzie. Teraz w nocy juz sluz z krwią. Do tego pozadnie sie załatwilam.
Strasznie bolą mnie biodra a raczej kości w udach.
Leze w łóżku i zastanawiam Sie czy budzić męża.
Nie czuję jeszcze skurczow albo ich nie rozpoznaje.
No i mam chyba juz dziś po spaniu.
Generalnie boję Sie. Nie spodziewalam Sie tak szybko.
Strasznie bolą mnie biodra a raczej kości w udach.
Leze w łóżku i zastanawiam Sie czy budzić męża.
Nie czuję jeszcze skurczow albo ich nie rozpoznaje.
No i mam chyba juz dziś po spaniu.
Generalnie boję Sie. Nie spodziewalam Sie tak szybko.
reklama
Karolina1987W
Paula, a moze to dzis? Jakby co to trzymam kciuki za szybkie i malo bolesne rozwiazanie:-)